Patryk_Chmielewski Witam, zakupiłem tydzień temu LG G2 mini i okazało się, że jest brandowany na orange i nie mam opcji do zmiany motywu w ustawieniach ;/ Ma ktoś podobny problem lub zna sposób na rozwiązanie tego ?
sixtyto Nie ma ustawień ekran główny->motyw czy jest tylko jeden do wyboru? Jak nie ma to wgraj niebrandowany soft. Jak jest tylko jeden do wyboru to w LG World pobierz inne.
Patryk_Chmielewski Nie ma ustawień dotyczących motywu i nawet nie mogę pobrać LG World, nie znajduje mi go w sklepie ;/ A jakiś inny sposób? Żeby nie bawić sie rootowaniem i wgrywaniem innego softu?
sixtyto chodziło mi o smartworld, dostępne w centrum aktualizacji (przepraszam za pomyłkę) nie wydaje mi się, żeby orange aż tak ingerowało w oprogramowanie no ale cóż 😛 jeżeli taki wygląd jaki masz aż tak bardzo kłuje w oczy a nie chcesz zmieniać softa to polecam jakiegoś launchera innego (od wyboru do koloru w sklepie play)
Patryk_Chmielewski W centrum aktualizacji mam dostępne do pobrania tylko Box i apke typu office :c No nic, pozostają mi launchery 😉 Dzieki za pomoc 🙂
Joanna_Głowacka Mam ten sam problem z zakladka ustawienia bo ma biale tło a chcialabym czarne.... niestety launchery tego nie przykrywają :/
paveu241 A co mają launchery do aplikacji Ustawienia? To są zupełnie różne rzeczy, w ogóle ze sobą nie związane. A tła Ustawień nie zmienisz, tak aplikację zrobiło LG i tak ma być. Zmienić to możesz przechodząc na CM12.1 czy CM13.