Xperia_T Od kilku miesięcy mam w górnym lewym rogu ikonkę tel, która informuje o dostępnej nowej wersji androida. Jako że nie mam zamiaru kożystać z tej wersji, wolałbym aby mi się nie wyświetlała. Można to jakoś ustawić. ???
lucano Wejdź w ustawienia telefonu > aplikacje > wszystkie znajdź centrum aktualizacji i odznacz powiadamiania.
drutex Wymuś zamknięcie centrum aktualizacji wtedy ci zniknie powiadomienie do następnego otwarcia tejże aplikacji. Xperia T / Tapatalk
Xperia_T A jak wymuszę zatrzymanie tej aplikacji- bo i tak z niej nie korzystam, to jak wejdę na Play sklep to zostanę automatycznie poinformowany o dostępnych aktualizacjach do aplikacji które mam w tel ? Bo teraz właśnie tak mam.
Ciaker Też tak miałem. Najlepiej usunąć jeśli się nie korzysta, tylko wkurza człowieka ta ciągła informacja na posku
Zabijaka109 Wyczyść dane tej aplikacji, zainstaluj firewalla i zaznacz, aby ta aplikacja nie miała dostępu do internetu. Mam tak i jest ok.
Xperia_T UP@ "Centrum aktualizacji" Wstrzymanie aplikacji nie powoduje jej zniknięcia, znika tylko ta ikonka na górnym pasku, która nas informuje że czekają nas problemy w postaci nowej wersji 😉
Zabijaka109 System/app i usuwasz updatecenter.apk. Zeby usunac przytrzymaj palec i wcisnij delate. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka