Criss92 Witam. Pojawiła się nowa aktualizacja oprogramowania do naszej słuchawki, podobno nie można jej zainstalować gdy ma się roota.. Testował ktoś? 🙂 Proszę bardzo, screen 🙂 Dużo tych ulepszeń nie ma.. 🙂
lukasz_w Dziwne... Na v10a-260-01 nie widzi aktualizacji, dostaję komunikat o korzystaniu z najnowszej wersji O_o
Criss92 Hmm to ja mam jakąś dziwną wersję oprogramowania, V10a-EUR-XX 😃 Tel kupiony w MediaExpert. Szczerze mówiąc troszeczkę mi się nie chce bawić w unroot, aktualizację, później znowu root (i ciekawe czy będzie dało się go zrobić tą samą metodą) nie wiedząc czy w ogóle warto..
wedkarz91 No właśnie sporo roboty żeby zaktualizować, dlayego niewiem czy warto. Dla niedowiarków foto. Wysłane z mojego LG-D320 za pomocą Tapatalk 2
Bananas744 Ja zrobiłem tak jak Criss-owi się niechcialo unroot update i przy 2% error rebot telefonu i komunikat Mimo że jest bez roota chciałem softa od nowa instalować ale niegarniam jak to zrobić w l70 a po wszystkim za cholerę niemogę dodać konta Google bo "niemoże nawiązać stabilnego połączenia z siecią"
snovvy77 Notatka od Moderatora: snovvy77 Uprzejmie proszę o używanie znacznika przy załączaniu zdjęć, print screen'ów itp...
Bananas744 Pisze że normalnie jest ROOT (na czerwono) po aktualizacji czuje że telefon szybciej chodzi jest więcej tapet i poprawił się zasięg Wi-Fi
Abellone Aktualizacja przez LG Pc Suite na zrootowanym telefonie poszła bez problemu, natomiast root zniknął i trzeba było zrootować ponownie co również odbyło się bez problemu.
Garan Czy po tej aktualizacji w zakładce aplikacje po menu "pobrane" pojawia się może opcja "na karcie pamięci"? I czy może ktoś w jakiś prosty sposób powiedzieć czy da się zrobić żeby telefon widział w pełni kartę sd?
lukasz_w Czy w PC Suite wybieraliście aktualizację oprogramowania (1) czy tylko naprawę błędów aktualizacji (2). Przy (1) nie mam komunikat o najnowszej wersji zaś (2) coś znajduje jednak nie dość że przy kilkudziesięciu % się po prostu wysypuje (ściąganie aktualki) to szybkość ściągania woła o pomstę do nieba... >🙁
Criss92 Ja wybrałem 2 opcje bo niby nie mogłem się połączyć z PC suite.. Ale aktualizacja się zainstalowała 🙂