Skocz do zawartości
tolaz

ROM [4.0.4] Second Life (04.09.2014)

    Rekomendowane odpowiedzi

    stark2991

    Koledze chyba chodziło o układ partycji. Ten rom posiada oryginalny układ jaki miał SGS czyli taki jak był w 2.3 Twój rom pewnie ma inną partycję ze względu na rozmiary systemu.

    Spróbować nie zawadzi bo twórca twierdzi że rom sobie poradzi ze wszystkim. Jeśli nie to wgraj 3-plikowy stock, recovery i możesz wgrywać ten

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja przechodziłem z 4.4.4 full wipe i wgrywałem ten 4.0.4

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tolaz

    Tak czy siak żeby wgrać ten Rom można się przesiadać z dowolnego romu robiąc wcześniej wszystkie wipe'y. Testowałem przechodząc z 4.4, 4.3, 4.1 ale z resztą też nie powinno być problemów :P

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam

    Czy ktoś ma problemy z uprawnieniami root.

    U mnie AdAway, TB i inne wyświetlają komunikat, że nie ma roota a SU jest zainstalowany.

    W Superuser jest komunikat "Nie znaleziono bibliotek su"

    Pozdrawiam

    Marek

    Edytowane przez oxygen22

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Może spróbuj ściągnąć zipa SuperSU i zainstalować z pod CWM. Ja miałem problem (ale na oryginale, nie przerobionym ICS 1.7) z "binary update" w SuperUser i go wyrzuciłem, wgrałem SuperSU i wszystko działa.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tolaz

    Zrób jak radzi dominik bo u mnie bez problemów działa SuperUser ale nie musi on działać u wszystkich więc możesz pobrać paczkę i spróbować czy działa

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dzięki

    Zainstalowałem UPDATE-SuperSU-v2.02 i wszystko jest jak powinno być.

    Jak na razie rom działa prawidłowo.

    ps. z poziomu lunchera nie ma wszystkich opcji dodawania tapet

    Edytowane przez oxygen22

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tolaz

    W sensie że nie wszystkie działają? Jesli o to chodzi to tak ponieważ nie ma ekranu blokowania od S3 i dlatego wywala ale normalna zmiana tapety działa bez zarzutu :P

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tak jak poniżej

    Po wyborze "Ekran Blokady" pojawia mi się takie okno:

    post-16800-14255753425101_thumb.png

    a po wybraniu Ekran startowy i blokady:

    post-16800-14255753425547_thumb.png

    Wybranie "niewidocznej funkcji kończy się tak:

    post-16800-14255753424612_thumb.png

    Zmiana tapety przez galerię działa :)

    Edytowane przez Hinec
    Grafikę wstawiamy w spoilerze!

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tolaz

    No to o tym pisałem :P Jeśli wybierzesz ustaw tapetę dla ekran startowy to wszystko będzie normalnie :P

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x