Baksio Potrzebuje pomocy. Ale na samym poczatku chcialbym zaznaczyc ze niechodzi oto co jest opisane w jednym z tutoriali. Chodzi mi oto ze chcialbym ustawic na dzwonek smsa, standardowy dzwonek polaczenia. Juz kiedys tak ustawilem, niemam pojecia jak, ale mialem tak ustawione a teraz niemoge tego ustawic. Prosze o pomoc :rozpacz:
daro Najprawdopodobniej Ustawania -> Dźwięk i wyświetlacz -> Powiadomienia Lub Wiadomości SMS -> przycisk menu -> ustawiania -> ustawiania powiadomienia -> wybierz dzwonek
Baksio No wlasnie nie... A jest moze jakis program zeby to ustawic? albo wiece jak wyciagnac seryjny dzwonek z htc hero? wtedy by, go wrzucil tak jak opisali na tutorialach. chodzi mi o dzwonek Cobblestone (w edycji G2) Jakby ktos z was mial to tez prosze o wrzucenie 😉
chosen_one Jak masz roota to AndExplorer -> Audio (internal), tam masz dzwonki. Przekopiuj i ustaw. Ewentualnie poszukaj jakiegoś managera dzwonków w telefonie.
nash90 W ramach updatowania informacji.... wszystkie dostępne opcje dotyczace wiadomości sms(takze zmainy dzwonka), mozemy znaleść poprzez wejscie w ikonke wiadomosci (ktora standardowo znajduje sie na kazdym HTC hero na głownym pultpicie) i wtedy przyciskamy "menu -> ustawienia" wyswietlaja nam sie wszytskie dostepne opcje dotyczace nawet raportów dostarczenia wiadomości (a wiec nie tak jest napisane w FAQ ze nie ma takiej opcji 😛) Nie udało mi sie znalesc innej drogi aby dotrzec do tych ustawien 😉