tzk Witam ma taki problem ze jak nacisne Home + Power to nie moge wejsc do Recovery wyswietla mi sie napis orange. czy ktos ma taki problem ?? Pozdrawiam
barzant Musisz przytrzymać dłużej. Ja muszę poczekać tak kilkanaście sekund z wciśniętym home i power.
Misiek_ud Jak czasami źle mi się sflashowało recovery w G1, to też tak miałem. Ponowne przeflashowanie pomogło. Nie uzupełniłeś profilu. Masz ROOT?
tzk nie mam rota ma zamiar zrobic Nastepna rzecz zauwarzyłem ze jak chce zrobic ustawienia fabryczne telefon sie wyłacza wychodzi napis orange i juz nic, jak wyciagne baterie to telefon normalnie sie juz właczy ale nic sie nie skasowalo??
lcd moze masz trefne recovery? ja tez tak mialem jak flashowalem recovery ze zatrzymywalo sie na logo orange, ale jak robiliem podpiecie kablem pod usb i odpalalem recovery z dysku (tak jak pisze na Wiki) to poszlo. A za ktoryms razem udalo mi sie wrzucic dzialajace recovery (chociaz nie obeszlo sie bez problemow i raz myslalem ze uceglilem telefon bo sie uruchamial i zatrzymywal na takim wykrzykniku i trzeba bylo po wyjeciu baterii wlozyc ja od razu trzymajac back+power