Androidek Witam. Powie mi ktoś jak zmienić/dodawać widgety w samsung galaxy,albo dodawać kolejne strony? Np. tak jak ma ten gościu na filmiku Pozdrawiam 🙂
Androidek Dogrywać widgety można z tego forum(jak są, bo nie patrzyłem) i z marketu :] A z marketu jak? Powiedzmy,że mam go już w tel. to jak go ustawić?
Bartolini zainstalowałem sobie ten Beautiful Widget ale nie pokazuje pogody - mam jeszcze jakiś programik od pogody doinstalować ?
bartek43 Jeżeli masz wykupiony net u operatora to możesz mieć pogodę przez net od operatora @Bartolini
zana Widget od pogody nie potrzebuje 'stałego Internetu' tylko Internetu do aktualizacji pogody. Ja używam tylko wifi i odświeżam widget ręcznie. Polecam Weather Widget - jest w Download (forum), ma odświeżanie ręczne i do tego ładniejsze klapki i cyfry na zegarze od Beautiful Widget do v2.51 - moim zdaniem.
karwo moje pytanie czy Beautiful Widget jest dostepne w markecie? szukam szukam i nie mogę znaleść, a i wersja full open home, bo znalazłem tylko lite
bartek43 Jest na tym forum w dziale download Forum po zmianach, link nie działa open home full Forum po zmianach, link nie działa
karwo ok ale jak to wgrac do telefonu niedawno odebranego od play, nic nie kombinowałem jeszcze z żadnymi Romami itp bo nie mam o tym pojecia a jak czytam to forum to wydaje mi sie ze to wyrzsza szkoła jazdy