Witam!
Jutro odbieram swojego bohatera! 馃檪
Mam pytanie...przesiadam sie z wys艂u偶onej E71 i chcia艂bym przerzuci膰 kontatkty z karty pami臋ci do telefonu czy android daje tak膮 mo偶liwo艣膰? Je艣li tak, jak mo偶na tego dokona膰.
pzdr
oczywiscie ze daje taka mozliwosc.
jest na wierzchu w menu. nie trzeba gleboko szukac.
oczywiscie ze daje taka mozliwosc. jest na wierzchu w menu. nie trzeba gleboko szukac.
mo偶esz poda膰 艣cie偶k臋 bo ja w swoim herosie takiej opcji nie widz臋 w kontaktach. Mam opcj臋 importu kontaktu typu telefon lub google ale nie wiadomo sk膮d taki import ma nast臋powa膰.
Ja Ci proponuj臋 z Nokii do Outlooka i z Outlooka do Hero
z karty sim:)
poza tym, jeszcze w widoku mozna wlaczyc pokazywanie kontaktow z sima i wtedy mozesz z nimi zrobic co chcesz
a jak sie robi na odwr贸t, z hero na sim?
Musisz pobra膰 z marketu aplikacj臋 np: Contact2Sim. Korzysta艂em i dzia艂a.
Ja exportowalem kontakty z n73 przez nokia pc suite do komputera w 2 plikach txt i csv (Plik w formacie warto艣ci oddzielonych przecinkami programu Microsoft Office Exc) i Microsoft Office Outlook 2007 nie chce mi go zaimportowa膰. Wiec jak mog臋 inaczej importowa膰 kontakty?
ale jak ktos ma mobile phone portal (od motoroli ) to z przegladarki internetowej moze sobie zrobic import/export kontaktow albo z korzystajac z mail google tam tez powinna byc taka opcja.