Skocz do zawartości
Lysolus

Znaki zapytania w LG Mobile Support Tool

    Rekomendowane odpowiedzi

    Lysolus

    Witam, wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Przez to nie mogę uruchomić Awaryjnego odzyskiwania systemu ;/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dziamot

    próbowałeś reinstalacji programu lub wgrania innej (starszej) wersji?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lysolus

    Reinstalacji próbowałem. A starszą wersję gdzie znajdę? :)

    EDIT: Jednak po prostu wpisywałem źle IMEI. Program działa poprawnie, jednak dalej irytują mnie te znaki zapytania przez które do Awaryjnego odzyskiwania systemu musiałem dojść metodą prób i błędów. Oraz:

    EDIT2: Po zainstalowaniu modu bride wraca język polski. Dziwne, że oficjalna aplikacja ze strony LG ma takie błędy.

    Edytowane przez Lysolus

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adamo1139

    to jest inny język, pewnie krzaczki, widać "?" bo pewnie nie masz czcionek w komputerze odpowiednich

    CrystalPA 7.00, Enigma v1.06

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lysolus

    Aplikacja obsługuje język polski bo przecież bride ma (no chyba że zrobił spolszczenie w co wątpię) i do tego jest z oficjalnej strony. Moim zdaniem nie powinno być takich problemów.

    Problem tak na prawdę jest w połowie rozwiązany, ponieważ da się przeprowadzić awaryjne odzyskiwanie jednak trzeba do tego samemu dochodzić, co, jak i gdzie kliknąć.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adamo1139

    tak, po prostu trzeba znać na pamięć, wiem, że obsługuje Polski bo kiedyś u mnie było po polsku, ale kiedy są "?" to znaczy, że się uruchamia w koreańskim, i nie masz na kompie znaków, które program mógłby wyświetlić. a u bride automatycznie jest polski

    CrystalPA 7.00, Enigma v1.06

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Odgrzebię i dla potomnych dodam, że w przypadku, gdy cały program ma ? zamiast literek, wystarczy, że w prawym górnym rogu klikniecie pierwszą z lewej zakładkę, te cztery pytajniki "?? ??" i wybierzecie z niej pierwszą pozycję, są to ustawienia języka, wyskoczy małe okienko z 2 rozsuwanymi paskami, pierwszy z nich to kraj, powinien być wybrany Poland, drugi z nich to język, wybierzcie sobie polish.

    Edytowane przez stahura
    • Lubię to! 6

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sepol

    @@stahura jestes wielki.

    A juz mialem instalowac windowsa bo odinstalowalem  wszystkie stery lg z kompa, cofalem system, czyscilem rejestr a program nadal pisze pytajnikami. piwo polecialo  wielkie dzieki

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x