Skocz do zawartości
KingLicz

Podczas włączonego trybu "Oszczędność energii" telefon dziwnie się zachowuje

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam otóż mam następujący problem, gdy włączę oszczędzanie energii to telefon wariuje, leżąc na stole co chwile słychać dźwięk dokowania w stacji lub podłączania do ładowarki, gdy wepnę ładowarkę to rozłącza i łączy ładowanie w miedzy czasie również wyskoczy że został wpięty do stacji dokującej. Wyskakiwał też komunikat, że jeśli chce przekazać energie to, żeby użyć kabla samsunga ep900 ( czy coś takiego nie pamiętam dokładnie nazwy) ale wyłączyłem ten komunikat bo wyskakiwał co sekundę. I tu jest moje pytanie czy przeinstalowanie andka może pomóc czy to bardziej mechaniczne uszkodzenie wewnątrz urządzenia? Zastanawia mnie czemu tylko na oszczędzaniu energii tak wariuje. Bateria jak najbardziej normalnie wygląda. Ładowarki używam oryginalnej, lecz próbowałem też ładować od tableta samsunga galaxy tab'a i również od S3. ( jeśli to ma jakieś znaczenie ). Backup systemowy nie pomógł.

    Jeśli źle umieściłem temat proszę moderatora lub admina o przerzucenie.

    Telefon Samsung Galaxy S4 I9505

    Edytowane przez Szymon035
    Poprawiłem nazwę tematu na zgodną z regulaminem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jaki telefon/tablet?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Z edytowałem swój post, telefon z którym mam problem to samsung galaxy s4 i9505. Proszę o pomoc bo telefon mam od 2 dni, a gość od którego kupiłem tel na allegro nie bardzo poczuwa się do winy, i pasuje mi wiedzieć czy reinstalacja androida załatwi sprawę czy muszę walczyć o zwrot kasy od gościa.

    Problem rozwiązany, telefon wymagał wymiany gniazda ładowania w którym było zwarcie.

    Temacik do zamknięcia :)

    Edytowane przez KingLicz

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mmumia

    Możesz spróbować przeinstalować soft ;) Jeśli to tylko na oszczędzaniu się tak dzieje to duża szansa ,że to problem z softem :) Najpierw przywróć ustawienia fabryczne i zobacz czy to coś da .

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x