Plamka_jak_Lamka Witam, Czy jak ustawie sobie poprzez pop3 itd., odbieranie e-maili z mojej skrzynki z wp.pl na telefon to będą one ściągane tak jak w przypadku Outlook i nie będą one już na stronie www poczty a tylko na telefonie ? Czy tez pozostana do wglądu na www jak i telefonie ? Pozdrawiam.
bartekc00 załączniki są chyba na serwerze wp. więc byś musiał kliknąć zapisz załącznik i dopiero by pobrało. moim zdaniem
uszaty Możesz ustawić przecież do jakiego rozmiaru ma być ściągana wiadomość, ja mam do 10 kb, czyli sam tekst, jak coś więcej jest to są przyciski, tapniesz i pojawiają się obrazki itp 😉
Falcon88 Możesz ustawić przecież do jakiego rozmiaru ma być ściągana wiadomość, ja mam do 10 kb, czyli sam tekst, jak coś więcej jest to są przyciski, tapniesz i pojawiają się obrazki itp 😉 Korzystam z androida 2.1 czy moglbys napisac gdzie ty masz taka mozliwosc jak zacytowalem bo w aplikacji gmail mnie nie interesuje to a w opcji pop3 poniewaz chce widziec co dzieje sie na uczelnianym mailu a nie sciagac z niego poprzez telefon zalaczniki:P
Charvel Otwierasz skrzynkę pocztową -> menu -> więcej -> wyslij i odbierz -> ograniczenie rozmiaru poczty. 🙂 Sent from my ERA G2 Touch using Tapatalk
Falcon88 Dzieki ale ja nie zwrocilem uwagi ze to temat dla G2 i innych telefonow HTC na moim i5700 nie ma takiej opcji na golym androidzie 2.1 albo ja zle widze:) //q77 wyjaśnione 😉