znachor51 Mam problem co przeglądnę jakąś stronę cały czas mi wyskakuje wymuś zamknięcie,czekaj czy jest taka możliwość żeby to zablokować. zezol: Przenoszę.
carlos Witam mam taki sam problem lecz jesli to wyskoczy klikam zakoncz i po 1 sekundzie znowu wraca i tak ciaglr i musze wyjac baterie i jest OK
znachor51 Carlos na forum jast jak to zrobić,ale na cyanogena,nie wiem czy to będzie działało na cupcake.
baggus Uruchom w trybie awaryjnym tak jak tutaj jest opisane: Forum po zmianach, link nie działa i zobacz czy dalej będziesz mieć coś takiego. Telefon uruchomi się bez żadnych zainstalowanych przez użytkownika aplikacji. Jeżeli nie będzie wtedy problemu oznaczać to będzie, że winny jest jakiś program zainstalowany przez Ciebie. Jeżeli dalej tak będzie to czeka Cię wipe/factory reset najprawdopodobniej. Ewentualnie najpierw przed wszystkim usuń dane z przeglądarki w Zarządzaniu Aplikacjami w ustawieniach.
carlos Baggus a przywrócenie ustawien fabrycznych moze to naprawic?bo nie chcem stracic danych ;d Sorry za doble'a ale mi zamyka tak system.exe i launcher sense Ui chyba, te 1 na 100% drugie na 70% zezol: Nie przepraszaj, tylko używaj opcji edytuj.
Teomar Mam podobny problem na moim wildfire ale z pewnymi aplikacjami. Co próbuje je uruchomić to mi wyskakuje wymuś zamkniecie.Macie jakieś rady na to.System oczywiście po aktualizacji na froyo 2.2.1