Z tego co napisałeś nie bardzo da się wywnioskować co się dzieje. Jakie aplikacje uruchamiasz, które tak "zjadają" energię?
np. Internet + NetMeter, ale nie zawsze tak się dzieje. Po włączeniu telefonu gdy jest dużo wolnej pamięci RAM wszystko dobrze działa. Dopiero później zaczynają się problemu ( po około pół godziny przeglądania internetu)
Z telefonu nie był usuwany simlock, korzystam z TurboSim, ale na początku miałem kartę Orange i też się zawiesił ze dwa razy.
Wersja oprogramowania to 1.5, nie wiem jak sprawdzić jaki mam rom.
Artur wez zrob wipe z recovery i zobacz czy sytuacja bedzie sie powtarzac. Zrob przedtem backup. Jesli nie masz jakiegos custom recovery(brak nandroida) mozesz uzyc np. Sprite Backup.
Przywracałem normalnie ustawienia domyślne, jest taka opcja w ustawieniach. Nie wiem jak zrobić z recovery.
Nie wiem czy ma to związek, ale nie mogę połączyć się z programem HTC Sync. Komputer wykrywa telefon, instaluje sterowniki, ale wyświetla się cały czas odłączono.
Jeszcze chciałem się zapytać ile u was procent baterii pobiera np. 10 minutowe przeglądanie internetu.