kamil98xz 0 #1 Napisano 17 Październik 2014 Witam, Polecacie jakieś obudowy, futerały na telefon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutofaza 1 #2 Napisano 18 Październik 2014 http://www.sklep.myphone.pl/futeral-skladany-do-myphone-cube Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastman 19 #3 Napisano 19 Październik 2014 Mam ten futerał i pepitkę ze sklepu MP. Pepitka spoko, jedynie kolorystycznie mogłaby być lepsza, bo tak idealnie się sprawdza. Futerał z kolei dobrze dopasowany, ale niestety przyklejany na stałe do obudowy. A po jego założeniu praktycznie nie da się korzystać z uchwytu w samochodzie (gps) itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutofaza 1 #4 Napisano 19 Październik 2014 Mam dla ciebie rozwiązanie, masz 2 klapki tylne to woź jedną w samochodzie i zdejmuj tą z pokrowcem gdy musisz zamontować na uchwycie. Proste i wymiana klapki będzie trwała 10 sekund Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
twinskillers 6 #5 Napisano 19 Październik 2014 Mam czarne etui z poliuretanu. Krawędź wystaje poza ekran. Fajnie wygląda z białym tyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastman 19 #6 Napisano 19 Październik 2014 (edytowane) Wymiana klapki trwa nawet 5 sekund, ale za każdym razem pogarsza się stan zaczepów i ogólny stan tych klapek, obawiam się, że przy setnej takiej operacji (czyli po raptem 2-3 miesiącach) byłoby już z tym kiepsko. Co do pepitki po ponad miesiącu używania... dwukrotnie ocaliła jak się wydaje mojego Cube'a od połamania - dwa razy spadł mi bowiem z wysokości ~1,5m na panele / beton i nic. Czytając historie ludzi, którym spadł z niższej wysokości i od razu ekran do wymiany, albo mam farta, albo jednak to ta pepitka . Edytowane 11 Listopad 2014 przez Hubal Nie piszemy postów jeden pod drugim - do tego służy edycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrex1993 19 #7 Napisano 10 Listopad 2014 Pepitka jest bardzo ok, w dotyku jest super... Jedyne w czym mi przeszkadza to, że założyłem folie z pudełka (idealnie bez pęcherzy, no jestem mega dumny xD) i w lewym górnym rogu podwija mi ją i robi pęcherzyk który znika po zdjęciu case'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastman 19 #8 Napisano 11 Listopad 2014 Ja folii nie używam. Ogólnie używanie jakiegokolwiek ogranicznika przy ekranie dotykowym uważam za dosyć dziwny pomysł. Telefon ma wytrzymać ~2 lata, jak się ekran porysuje to normalne, a wystarczy nie wsadzać go do torby z kluczami itp i będzie OK. A po 2 latach i tak będzie wart grosze zatem z rysą czy bez żadna różnica. Natomiast pepitka w tym konkretnym przypadku po prostu ratuje telefon od zniszczenia - poza upadkami idealnie sprawdza się tez jako osłona w uchwycie samochodowym (gps). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrex1993 19 #9 Napisano 11 Listopad 2014 Fakt, ale ja lubie mieć czysty ekran... Jestem perfekcjonistą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastman 19 #10 Napisano 11 Listopad 2014 Czysty ekran i folia się wzajemnie wykluczają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach