August_Rush 7 #121 Napisano 9 Czerwca 2013 Takie tam niezrozumiałe działanie baterii po 17 miesiącach użytkowania S-ki. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlight 0 #122 Napisano 19 Czerwca 2013 Desire S mam od roku i uważam ze bateria jest całkiem wytrzymała. Ładuje telefon do pełna co drugą noc, czyli bateria spokojnie wystarcza na dzien+noc+dzień w tym czasie wysyłam ok 10 sms i dzwonie ok 20min do tego automatycznie telefon łączy się przez 3g co godzinie żeby sprawdzić emaile, od czasu do czasu odpalę internet lub grę. Bardzo denerwuje mnie natomiast długi czas ładowania, z ładowarki sieciowej jest to ok 4h z usb wiele dłużej. Domyślam się że ładowanie małym prądem oszczędza baterie ale 4h to totalna porażka, inne tel też tak mają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
August_Rush 7 #123 Napisano 19 Czerwca 2013 Mój ładuje się około 3:30h, także niewiele mniej (z około 10%) W porównaniu do mojego Samsunga Galaxy S Advanced jest to przepaść. Ładuje się 2h. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flexooo 0 #124 Napisano 20 Czerwca 2013 Mój też podobnie długo się ładuje, ale bateria spokojnie wytrzymuje mi dwa dni... Wcześniej miałem podobne akcje jak kolega wyżej, jedno co pomogło to wyciągnięcie baterii na jakiś czas... Pewnie jakaś apka... Postaram się niebawem zrobić parę zrzutów z historii mojej baterii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fantattoo 0 #125 Napisano 28 Czerwca 2013 U mnie również ładowanie trwa wieki. Dlatego też stosuje ładowarkę biurkową, a w nocy fon służy mi jako zegarek z pogodynką. Desire S i Tapacośtam vol. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONCU 0 #126 Napisano 26 Sierpnia 2013 U mnie ładowanie od 10-100% trwa 8h tragedia wszystkie akcesoria oryginalne, jak sie nim bawie podczas ładowania to trwa to jeszcze dłużej. Ale trzyma normalnie nawet 100h jak mało go używam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
August_Rush 7 #127 Napisano 26 Sierpnia 2013 100h ?? To ponad 4 dni Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONCU 0 #128 Napisano 27 Sierpnia 2013 Bez używania internetu i innych multimediów jeżeli mało dzwonie i kilka sms dziennie to tyle wytrzyma. Norma to 2-3 dni więc bateria ok nie wiem dlaczego tyle się ładuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1 0 #129 Napisano 30 Września 2013 U mnie przy normalnym użytkowaniu, czyli sporo sms, kilka krótkich połączeń dziennie oraz non-stop włączona synchronizacja i transfer wytrzymuje 14-15 godzin. Natomiast z wyłączonym transferem najwięcej udało mi się osiągnąć chyba 2 dni i 12 godzin. Bateria jak na smartfona nie jest zła (ogółem przeciętna), bywają lepsze, lecz trzyma dużo lepiej niż w poprzednim SE Live with Walkman. Co do ładowania to z tego co patrzyłem - trwa około 3h 30 minut, trochę sporo, lecz w niczym to nie przeszkadza, bo i tak podłączam telefon każdej nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach