Żabuś 0 #1 Napisano 29 Października 2014 Witam. Mam problem z ustawieniami telefonu a mianowicie gdy ktoś dzwoni nie wyświetla jego nazwy tylko numer, dodam że chodzi o kontakty które są zapisane na sim, próbowałem usunąć i wgrać na nowo kontakty ale nic to nie dało, nie chce przywracać fabrycznych ustawień telefonu. Czy macie jakieś sugestie gdzie w opcjach co zaznaczyć? Mam oryginalne oprogramowanie które jest trochę po polsku reszta po angielsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hardkorowy Marcin 364 #2 Napisano 29 Października 2014 Proszę cie abyś przeglądnął forum , codziennie ktoś o tym piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awygo 238 #3 Napisano 29 Października 2014 Mam oryginalne oprogramowanie które jest trochę po polskuO!!!!! To jesteś pierwszy! Jeszcze o takim oprogramowaniu nie słyszałem. Ale dość żartów: Hardkorowy Marcin jak zwykle ma rację, musisz poszukać. Ważne jest też jaki masz rom. Dla ułatwienia: w mojej sygnaturze masz link do tutoriala. Nauczysz się wyszukiwać informacje na Forum. Powodzenia. EDIT: Może tu: http://forum.android.com.pl/f1189/telefon-na-jednej-karcie-niewa-aa-ciwie-traktuje-numery-z-prefiksem-48-na-drugiej-bez-prefiksu-431490/ Szukaj w różnych działach Lenovo, bo różne modele są do siebie podobne pod tym względem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach