stinko 0 #1 Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Witam mam problem . Dzisiaj ok. 3 h temu usunąłem dwa Filmy bardzo ważne dla mnie . Znajdowały się one na karcie sd Mojego telefonu. Wyczytałem na forach że mogę je łatwo odzyskać programem "Recuva" , więc pobrałem program . Niby przywróciłem te dwa filmy , ale nie da się ich odtworzyć (Były zaznaczone pomarańczową kropką ) . Nic nie nadpisywałem , nie pobierałem i nie nagrywałem od momenty usunięcia . Filmiki miały po 20mb może nawet mniej . Może istnieje jakaś apka , albo program na pc dzięki któremu mogę odzyskać utracone filmy ? Edytowane 7 Listopada 2014 przez BeStionub Modyfikacja tytułu tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stark2991 424 #2 Napisano 7 Listopada 2014 To próbuj różnymi programami do odzysku ale na cuda nie licz. Ciężko coś odzyskać z pamięci flash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nibiru 1 #3 Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Mi w takich sytuacjach pomaga zawsze program z zestawu TuneUp . Jest tam potrzebna tobie funkcja z przydatnymi informacjami po zakończonym odzyskiwaniu np. Czy i w jaki sposób plik jest uszkodzony. Jak nie nadnapisałeś danych to filmiki są w 100% do odzyskania. Edycja. Autokorekta ściągnij TuneUp. W razie problemów pisz. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Nibiru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinko 0 #4 Napisano 7 Listopada 2014 Niech mi ktoś poda jakiś dobry program do odzyskiwania , albo napisze krok po kroku jak to zrobić bardzo mi zależy Jestem zielony w tych sprawach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drakor 0 #5 Napisano 8 Listopada 2014 Jak masz roota to spróbuj apke DiskDigger, prosty w obsłudze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach