Nie znalazłem poradnika do tego modelu telefonu, ale procedura przebiega tak samo.
WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! :ok:
Gotowi? No to zaczynamy 🙂
1. Pobierz oprogramowanie 4.4.2 XEO i wypakuj je na pulpit KLIK
2. Pobierz Forum po zmianach, link nie działa
3. Pobierz najlepiej program KIES, zainstaluj, jak i podłącz telefon w celu instalacji sterowników.
4. Teraz wyłącz telefon i wejdź w recovery: VOL UP+ HOME + POWER i wybierz WIPE DATA/FACTORY RESET
5. Po wykonaniu formatowania, wyciągnij baterię, włóż i wejdź w DOWNLOAD MODE, VOL DOWN+HOME+POWER po czym zatwierdź VOL UP.
6. Włącz odin w trybie administratora. W polu AP wybierz wcześniej pobrane oprogramowanie
7. Po załadowaniu oprogramowania powinien być następujący log, który jest poniżej.:
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9515XXU1ANI3_I9515OXA1ANI3_I9515XXU1ANI3_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
8. Podłącz telefon. Wszystko powinno wyglądać tak jak na zmieszczonym obrazku
9. Wciskamy start i czekamy, aż się zainstaluje system - powinien pojawić się napis jak na w/w zdjęciu PASS
10. Po włączeniu telefonu i wstępnej konfiguracji, ponownie wyłączamy go i wchodzimy do recovery i wykonujemy WIPE DATA/FACTORY RESET (PUNKT 4)
11. Włącz telefon i po wstępnej konfiguracji uruchom ponownie i ciesz się oprogramowaniem bez brandingu w wersji XEO! :DD
Dodatkowe mirrory
Download file XEO-I9515XXU1ANI3-20141021144057.zip
XEO-I9515XXU1ANI3-201410211…zip (1,47 GB) - uploaded.net
Dzięki @mariOo za wstawkę 🙂
Pomogłem? Podziękuj! :DD :DD:DD
PRAWA AUTORSKIE!
Wszystkie teksty zamieszczone na niniejszej stronie są moją własnością i zastrzegam sobie wyłączne prawo do ich wykorzystywania i publikacji.
Kopiowanie i wykorzystywanie treści bez mojej zgody jest naruszeniem praw autorskich i podlega odpowiedzialności zgodnie z postanowieniami ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Z poważaniem:
Lesterr