Roszak 0 #11 Napisano 9 Listopada 2014 Bump site jak i cały ten bump to jedna wielka sciema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adif1 68 #12 Napisano 9 Listopada 2014 Dziwnym trafem cwm jakos masz dzieki codefire tych samych autorow co bump jezeli nie podoba sie zacznij cos dam robic w kierunku odblokowania bootloadera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 8 #13 Napisano 11 Listopada 2014 Wszystkie romy na na xda są bumped. Paranoid też jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roszak 0 #14 Napisano 11 Listopada 2014 Zwracam honor, wróciłem do CM i bump jednak jest i działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 8 #15 Napisano 11 Listopada 2014 Jak działa xposed i gravitybox na cm11? Na paranoidzie mam restary ui, a ustawienia wracają do standardowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixtapePL 1 #16 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie jak się obecnie CM spisuje ? wyszły jakieś nowe update'y ? Bo zastanawiam się nad przesiadką na CM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 8 #17 Napisano 15 Listopada 2014 Lepiej sprawdzić na xda, bo tu chyba nikt nie wgrywa custom romów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xinal 1 #18 Napisano 15 Listopada 2014 Ja mam wgrany Paranoid i jest świetny! Nie spiszy mi się teraz wy wgrywać Lollipopa. Wszystko jest idealnie płynne i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adif1 68 #19 Napisano 16 Listopada 2014 Lepiej sprawdzić na xda, bo tu chyba nikt nie wgrywa custom romów. Wgrywa wgrywa tylko po co dzielić się z darmozjadami którym nie chce się nic samemu zrobić? :> ja wgrywałem wszystko co jest dostępne na g3 , ogólnie każdy kernel do customa bazuje na tym samym source także z camera są nadal isue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian033 10 #20 Napisano 16 Listopada 2014 a są jakieś customowe kernele? ja używam stocowego w 7rom szukałem customowych ale nic nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach