he_niu Witam wszystkich. Mam taki dziwny objaw w moim magicu ze telefon po nocy zada kodu PIN a caly czas byl na czuwaniu nie wylaczany. Juz kilka razy byla taka sytuacja. Jaka moze byc przyczyna ? Dziekuje za wszelka pomoc.
Tafla Z jakiegoś powodu najprawdopodobniej restartuje Ci się telefon przez noc. Coś kombinowałeś? Jakies dziwne aplikacje, zmiana ROM'u, czy cuś? W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje?
klonek Ja miałem tak raz. Zupełnie bez powodu PO włączeniu ekranu zarządał PINU. Ale teraz wszystko ok więcej się nie powtórzyło.
yahuto Witam wszystkich. Mam taki dziwny objaw w moim magicu ze telefon po nocy zada kodu PIN a caly czas byl na czuwaniu nie wylaczany. Juz kilka razy byla taka sytuacja. Jaka moze byc przyczyna ? Dziekuje za wszelka pomoc. restartuje Ci sie poniewaz zostawiasz tel na noc podlaczony to "ladowania". Magic gdy sie przegrzeje potrafi sie zrestartowac.
Sakul88 Ciekawe, że jak dojdzie do 100% to przestaje ładować raczej jak każdy nowy telefon 😉 Teoria przegrzania conajmniej śmieszna. Zawsze zostawiam na noc ładowanie praktycznie. Pewnie jakaś aplikacja namieszała.
cinek1987cinek hmm...mialem tak raz na orginalnym Orangowym sofcie [dodam, że w dzień]. Więcej sie to nie powtórzyło 😉
marcinl jeśli ładował się w pokrowcu to mógł się przegrzać jeśli leżał luzem np. na stole to nie przegrzał się na pewno
sroka22 ja tak miałem jak używam apndroid.. Dokładnie te same objawy, odinstalowanie pomogło. Używasz apndroid?
he_niu Wlasnie przed chwila wywalilo karte ponownie. Uzywam APNdroid wiec moze tez go usune i zobacze. Czy jest jakis innny program ktorym mozna APNa zastapic ?
zgi Dzieki za info smigne na market i pobiore Togla zobacze czy karta nie bedzie wywalala. w moim przypadku toogle data tez wywalal karte
zgi zrobilem wipe i dodawalem po 3 aplikacje i patrzylem kiedy wywali karte sim. Jak dodalem toggle data to wywalil. Toggle data polecial z telefonu i jest OK. Napisz wszystkie aplikacje jakie masz w fonie
he_niu Mam zainstalowane: 2 player reactor, act 1 video player, ak47, aktualizator, andcam3d, android roulette, astro, audio manager, barcode scanner, beautiful widgets, BFT, Bluex, Bubble, color flashlight, dactyl, farm frenzy, fishin'2 go, fx camera, palringo,pic say pro, pinball, powertime, robo defense,shazam, save mms, toggle data.
he_niu Ok wywale Togla i zobacze. Zauwazylem ze dzieje sie to cyklicznie 2 razy na dobe co 12 godzin ok 20 o ok 8. Jeszcze mam pytanie jak zrobic reset Magica.