Skocz do zawartości
Lucky555

Echo podczas rozmów

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam. Moja dziewczyna kupiła sobie Sony Xperia Z3 Compact, wszystko w telefonie jej się podoba tylko zauważyła, że jak z kimś rozmawia to druga osoba słyszy siebie w telefonie. Na początku myślałem, że to może u mnie coś jest nie tak (mam Xperie Z2), ale potem kilka osób więcej jej to powiedziała. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Telefon został kupiony że sklepu, brand ma chyba z Plusa, bo po włączeniu są tam jakieś aplikacje z plusa. Coś w ustawieniach, przeinstalowanie systemu czy może to być najgorsza opcja czyli wada telefonu?

    Pozdrawiam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Lucky555:

    1. Charakterystyczne dla "rutynowego" podsłuchu - służby się nudzą, albo

    2. sprzężenie między głośnikiem a mikrofonem źle wytłumione (musiałaby to być wada jednostkowa, mam Z3C i ma wyśmienitą jakość rozmów, szczególnie porównując z Z3dual, która poszła do reklamacji). Podobną wadę miały niektóre modele BlackBerry.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Myślisz, że to jest do naprawienia czy powinni dać nowy model jakby dała na gwarancje ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    sprawdź na zestawie słuchawkowym... najpierw.

    Xperia Z3Compact / Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    pse

    Ja mam podobnie, może to wynika z tego, że z głośnika na dole też słychać głos osoby z którą się rozmawia. Na początku myślałem że to włączony tryb głośnomówiący, tak zadudniło. Tego się nie da wyłączyć (żeby słychać było tylko przez górny głośnik), prawda?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam.

    Czy udało Wam się rozwiązać powyższy problem, ponieważ mam podobny- u mnie druga osoba słyszy siebie tylko jak włączę rozmowę przez głośnik.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam.

     

    Czy problem udało się rozwiązać pomijając serwis? mam ten sam problem, dodam, że pojawił się po powrocie z w-support

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x