bartekReaper Jak wyżej. Czy jest jakikolwiek taki menedżer plików na androida, w którym będzie można zaznaczać pliki do usunięcia/kopiowania jak na PC ?
kamil_w A to takiej opcji nie ma w menadżerach plików? Ja korzystam z Es File Explorera i nic lepszego nie znalazłem.
makovic Solid Explorer. Polski menedżer plików. Mam go praktycznie odkąd się pojawił. Polecam spróbować. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
bartekReaper Chodzł mi o to że klikasz w jakieś miejsce i przeciagasz w dół, a to zaznacza te pliki do możliwości ich usunięcia/skopiowania. Potrzebowałbym tego bo akurat muszę oddzielić starsze kopie w Titanium backup,a nie mam dostępu do kompa na razie.
makovic W solidzie nie wiem czy jest taka opcja ale można zaznaczać i odznaczać pliki i foldery przez kliknięcie na dany obiekt. Bardzo wygodne Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Spartan500 X-plore ma funkcje zaznaczenia całej zawartości folderu jednym kliknięciem, jak dla mnie najlepszy 😉
kamil_w Fajnie wybieranie wielu elementów jest rozwiązane w aplikacji f-stop. Klikasz długo na jednym obrazku, potem na innym i wszystko co jest pomiędzy nimi zostaje zaznaczone. Trochę mi tego brakuje w Es File Explorerze.