matckhew 2 #321 Napisano 1 Kwietnia 2015 @@grzarek70, bo 12.1 nie różni się praktycznie niczym, tylko tym że jest niestabilny. Jak dla mnie cm to ostatnio porażka, co aktualizacja to jakieś bugi. Lepiej rr czy bliss'a instalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LowRider 4 #322 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jest jakiś rom który ma AOSP wygląd ? Oprócz CM ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abudulu 11 #323 Napisano 2 Kwietnia 2015 Polecam http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/development-d855-resurrection-remix-5-0-t2968533 na dniach będę robił tutorial odnośnie tego rom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matckhew 2 #324 Napisano 3 Kwietnia 2015 Jest jeszcze blisspop, ale rr > blisspop > cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElCrack 1 #325 Napisano 3 Kwietnia 2015 @up W czym dokładnie RR jest lepszy od CM? Z chęcią spróbowałbym czegoś nowego, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tym romie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matckhew 2 #326 Napisano 3 Kwietnia 2015 W przypadku RR jeszcze bug mi się nie trafił, jest stabilniejszy i jeszcze bardziej goły niż cm. Są zaimplementowane dodatkowe opcje, jak np zmiana rozmiaru navbaru, dpi itd. Generalnie mówiąc, to taki dopracowany cm. Testowałem masę romów, i zawsze wracam do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maikendo23 0 #327 Napisano 3 Kwietnia 2015 też wam tak długo ładuje telefon w porównaniu do stocka na tym romie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matckhew 2 #328 Napisano 3 Kwietnia 2015 rr, cm, blisspop - wszędzie ładuje wolno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abudulu 11 #329 Napisano 3 Kwietnia 2015 Co ci wolno ładuje? Mi na RR ładuje 1,5h całą baterie. Wgrywales kernel 777? Napaćkane na LG G3-D885 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElCrack 1 #330 Napisano 3 Kwietnia 2015 @up Wgrałem RR i w ustawieniach wyświetlacza zauważyłem, że można zmieniać ilość DPI. Ile polecasz ustawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach