jawamdame 21 #361 Napisano 18 Maja 2015 Jak wrócę z pracy będę testował [Dodano: 18.05.2015 - 23:33] Na CM z Andkiem 5.1.1 wrzuciłem port aparatu z HTC M9 wraz z fixem pozwalającym regulować rozdzielczość... Co do jakości zdjęć jeszcze nie mogę się wypowiedzieć bo jest ciemno ale już widzę że z rozdzielczością jest coś nie tak... są trzy: mała mała i mała nie działa także edytor zdjęć... podrzuci mi ktoś linka do innego aparatu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzarek70 19 #362 Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) @up W 5.1 mi też przestał działać edytor, w 5.0 działał. Nie szkodzi, że pisze 3 razy mała. Ale przy tym są wartości liczbowe. Tu masz zresztą link xda: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-htc-one-m9-camera-ported-to-lg-g3-t3069122 Edytowane 19 Maja 2015 przez grzarek70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawamdame 21 #363 Napisano 19 Maja 2015 Tak ale obok są te same wartości... Szukam czegoś bardziej dopracowanego pod względem interfejsu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzarek70 19 #364 Napisano 19 Maja 2015 Dziwne bo ja miałem inne. Lepszego aparatu od M9 na CM raczej nie znajdziesz. Interfejs też nie jest w/g mnie najgorszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paloc89 26 #365 Napisano 20 Maja 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o aparat z M9, to wersja portowana jest do bani. Problemy z rodzielczością oraz słaba jakość fotek. Polecam instalację oryginalego aparatu i galeri wydanego of HTC. Działa dużo lepeij, zdjęcia są dużo lepszej jakości niż z wersji portowanej a do tego wszystkie opcje i rozdzielczości chodzą prawidłowo. http://www.apkmirror.com/uploads/?dev=htc-corporation Edytowane 20 Maja 2015 przez paloc89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawamdame 21 #366 Napisano 20 Maja 2015 Jak wrócę z roboty od razu testuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jolki33 0 #367 Napisano 20 Maja 2015 dlaczego wogóle nikt się nie zajął aparatem? chodzi mi o jakość zdjęć, wszystko śmiga jak szalone na cm a tu takie licho. Polityka prywatności zabrania czy jak to wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskarro99 2 #368 Napisano 20 Maja 2015 lg, jak większość producentów nie publikuje kodu źródłowego softu obsługującego aparat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawamdame 21 #369 Napisano 20 Maja 2015 Więc tak: oryginalny aparat od htc oraz galeria wymiatają... Zdjęcia porównywalne z aparatem od lg. Brak możliwości zmiany rozdzielczosci oraz zapisywania zdjęć na karcie pamięci. Brak możliwości regulacji iso. Czyli znów nic co by na 100% smigało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
i3olo 31 #370 Napisano 21 Maja 2015 Witam. Wgrałem najnowszą wersję CM'a i śmiga aż miło Tylko że jest jeden problem ponieważ występuje FC Sklepu Google. Gapps pobrane stąd w wersji pico(uni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach