Hatim 0 #11 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.izigsm.pl/sklep-pokrowiec-do-htc-one-e8-id11458980.html To jest chyba rozsądna propozycja. Przynajmniej firmowe, a nie jakaś CHINA kompletnie Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Hatim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trife 0 #12 Napisano 15 Grudnia 2014 no ta wygląda elegancko. Tylko dlaczego mam wrażenie że ten pokrowiec jest do innego modelu ? ( a przynajmniej tak mi na zdjęciach wygląda ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hatim 0 #13 Napisano 16 Grudnia 2014 Na pierwszym zdjęciu jest napewno do E8, na miniaturce pod spodem wygląda jak jakiś Szajsung albo coś w tym stylu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trife 0 #14 Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) zamówiłem sobie tego Jelly Case z izigsm i generalnie jestem zadowolony nie mam dużego doświadczenia w takich gumowych pancerzy ( jest to mój pierwszy w życiu ) ale wygląda fajnie i wygodnie się trzyma w dłoni. Jedyne co mnie drażni to to że jak się przyjrzeć to w jednym miejscu od środka odkleja się czarna naklejka którą jest pokryty Case ( to ta naklejka sprawia że case ma czarny kolor ) @EDIT Do kupionego etui dostałem kod rabatowy (15% na wszystkie akcesoria) do wykorzystania do 15 stycznia 2015 roku. Ze względu na to że ja nie będę nic zamawiał do tego czasu, mogę ten kod komuś podać (Priv) Edytowane 20 Grudnia 2014 przez trife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomalbart 15 #15 Napisano 22 Grudnia 2014 ORYGINALNE ETUI DOT VIEW HC M110 DO HTC ONE E8 (4889982531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kupiłem dzisiaj dot view w tym sklepie z odbiorem osobistym. Jak najbardziej polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordGreGor 0 #16 Napisano 27 Grudnia 2014 siemanko jakie kupiliście już etui do swoich E8 ? Szukam szukam ale słaby wybór jakoś do E8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hatim 0 #17 Napisano 27 Grudnia 2014 Polecam Jelly Case by Mercury (link gdzieś tam w postach wyżej). Nie jest to CHINA za 2 zł z Allegro. Fajny case, gruby, widać,że zrobiny z głową ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomalbart 15 #18 Napisano 27 Grudnia 2014 Up Dot view fajnie wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hatim 0 #19 Napisano 27 Grudnia 2014 No nawet więcej niż fajnie , ale kosztuje sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomalbart 15 #20 Napisano 27 Grudnia 2014 Warte swojej ceny może wyjdą jakieś nieoficjalne dobrej jakości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach