PLr Witam. Mam problem. Wgrałem update'a do swojego Magica przez RUU. Po nim zwiększyła się głośność. Czy da sie temu jakoś zaradzić? Szukałem equalizerów, ale żadnego nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź.
Krzysiec Witam. Mam problem. Wgrałem update'a do swojego Magica przez RUU. Po nim zwiększyła się głośność. Czy da sie temu jakoś zaradzić? Szukałem equalizerów, ale żadnego nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Dowód na to ile ludzi tyle różnych podejść 😉 Nie jedni chcieli zeby ich Magic był głośniejszy a Ty chcesz zeby był cichszy ... Osobiscie spotkałem się tylko z programem do podgłaśniania chyba Lauder Hack sie to nazywało ... Ale i tak wymagał roota ... Nie wiem czy bedzie jakis ktory by sciszał bez wymogu roota. A ty robiac RUU raczej roota nie zrobisz :/
PLr Jak szukałem na xda nikt nie miał takiego problemu... Ciekawe jak jest ta innych romach. Muszę czekać do czasu, kiedy złamią tego SPLa. Spróbuję wtedy innych romów, a miałem nie bawić się w rootowanie...
marcinl wyciszyć to nie to samo co ściszyć wyciszyć i ściszyć też wszystkie dźwięki są dostepne z jednego widgeta
PLr wyciszyć i ściszyć też wszystkie dźwięki są dostepne z jednego widgeta Tylko, że tu chodzi o to, że 1 kreska tutaj to ~3 na "starym androidzie". Niestety programik nie pomógł.