Zauwazylem pare szczegolow a czasem i dosc duzych bledow w dzialaniu forum [ a jako ze miaem "pewien kontakt" z vb mogei pomoc ] :
1-rss niedzialaja dla downloadu - nie mam pojecia dlaczego akurat tu sa wylaczone
2-w downloadzie owszem sa tematy z danymi aplikacjami grami itp a w nich linki ale co z tego przegladajac z telefonu forum = wygoda zerowa [ kopiuj wklej link] , brak opisow takich prawdziwych , czasem sporadyczne przypadki ze ktos ladnie opisze program ... , brak listy zmian - i ogolnie brak osoby ktora by tego pilnowala
3-romy np sa porozrzucane po kliku forach do hero sa gdzie indziej do g1 gdzie indziej
4-wikipedia hmmm to akurat traci sens na ktorym sie opiera , co z tego ze moge po zarejestrowaniu edytowac jak nie moge dodac nawet glupiej definicji ...
5-nie dziala oznaczanie for jako przeczytanych - po kliknieciu dwukrotnym w
powwinno byc oznaczone - podejzewam ze w stylu zostalo usuniete ...
6-wedlug mnie jako nowy uzytkownik forum i androida dzialy sa zabardzo pomieszane - nie wiadomo gdzie czego szukac - wiec z reguly piszesz gdzie popadnie , i tutaj ktos wyskoczy z lenistwem i szukajka .... ok jest ale niech tez dziala skoro jest
7-tez w sumie tylko moja mala uwaga - dodanie SB nie trafiony pomysl,a dlaczego ? z doswiadczenia wiem ze SB nie prowadzi do rozwiniecia forum - kwitujac swojego hero zrootowalem bardziej przypomocy ludzi na SB niz forum czy tez wiki
jezeli mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze 🙂
post w sumie bardziej do adminow niz userow ale nikt nie musi brac sobie tego do serca to tylko moje male spostrzezenia, moje czyli czlowieka ktory ma za soba kilka for [min oparte o vb i z liczbami ok 250 tys - wiecie chyba o co chodzi a:)]