Skocz do zawartości
roso89

Niska prędkość Wi-Fi

Rekomendowane odpowiedzi

roso89

Mam problem z wi-fi

Dzisiaj zakupilem G3 po polaczenie sie z internetem wszystko smigalo jak nalezy. Zainstalowalem androida 5.0 z ota oficjalnego i od tej pory na wi-fi jest strasznie wolna predkosc. W czym z tego samego zrodla moj stary tel g2 osiaga 30mb

Edytowane przez Seavolv

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja na swoim wyciskam przez wifi max 50 mb.

Robiłeś hard reset? Może pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
roso89

No wlasnie nie robilem. Mam nadzieje ze to pomoze.

---------- Post dołączono o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Temat do zamkniecia hard reset pomogl

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Mam do was pytanie, jakie prędkości internetu uzyskujecie na waszych G3?

Ostatnio postanowiłem sprawdzić u mnie przy pomocy aplikacji speedtest i wyszło że średnio to 24 Mb/s :P

Z tego co się orientuje to G3 wspiera standard b/g/n więc wydaje mi się trochę mało skoro na lapku jestem w stanie wycisnąć 60 Mb/s

Albo apka kłamie albo coś nie halo :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

U mnie w domu to 45mb do 50mb

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Szynku

Teraz jestem u znajomej w domu ma neta do 60 mb/s i mi wyciąga 52 mb/s

3971d15e8c71b1fcf0cb4cec5c3b7df1.jpg

W domu mam neta do 125 mb/s. Wyciągam między 90 mb/s-110 mb/s

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Szynku

@Seavolv

Spróbuj zmienić na router-ze z cyklu zmieszanego na cykl N. Może to Ci pomoże uzyskać większą prędkość na telefonie

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzięki za rady, coś tam pozmieniałem, reset i puściło, teraz jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Marcin

Niestety u mnie jest to samo i ustawienie routera na only N nic nie zmieniło.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.