Skocz do zawartości
the_naturat_com

rom [GT-N7100][4.4.2] Phantom v13.0 XEO TNC Edition

    Rekomendowane odpowiedzi

    Notatka z akcji. Po wpisaniu numeru nie chce przekierować do połączenia, wiadomości itd.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Chodzi o to, że wybierasz notatkę z akcji, wpisujesz numer rysikiem, klikasz połącz z akcją, potem połącz i przenosi do aplikacji telefon?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    dokładnie. pokazuje się komunikat: rozpoznanie nie powiodło się, szkoda bo to użyteczna opcja.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie wiem co zrobiłeś, ale u mnie działa. Masz ROM z tego wątku?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    tak z tego wątku, ale to dobra wiadomość. wgram wszystko jeszcze raz od początku i dam znać czy jest ok. Dodam, że poza tym wszystko super. Bateria świetnie trzyma. Polecam.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zerknął byś czy poleceniu wskazywanym pod 4 jest S-Szukacz cz Any App. Instalowałem kilkanaście razy ten ROM i zawsze był Any App. Teraz mimo odpowiedniej ikonki mam S-Szukacz zamiast Any App. Nie wiem co jest nie tak.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    DOWNLOAD INFO:-

    DOWNLOAD HERE v4.2.7+

    DOWNLOAD HERE

    którą dokładnie wersję kernela trzeba wgrać?PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.3.3_R3_N7100_4.4.x_AROMA.zip???

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    jest Any aps , a uruchamia się s-szukacz. Poza tym po ponownej instalacji ten sam błąd.Po wpisaniu nr rysikiem i wybraniu połącz z akcją pokazuje się komunikat: ROZPOZNAJĘ i zawiesza się w tej pozycji.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Hmm. Może jest to wynik innej konfiguracji przy instalacji w Aroma. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. U mnie działa.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x