Skocz do zawartości
domi505

Na stockowym ROM-ie w Orange nie działa LTE

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam! Otóż jestem w sieci Orange i na stockowym systemie nie działa mi LTE. Kolega dał mi na chwilę swoją kartę z Virgin Mobile i LTE na Stocku normalnie działało. I nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie to, że na CM 12 na karcie z Orange LTE normalnie mi działało.

    Edytowane przez Hubal
    Poprawiłem nazwę tematu żeby lepiej odzwierciedlała problem z fonem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ŻetoN

    Masz najnowszy stockowy system xeo? Czy masz brandowany?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Brandowany z Plusa.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ŻetoN

    zrób pełny debranding jest on opisany na forum, wgraj full xeo, powinno pomóc. Na xeo na pewno działa lte.

    Wyryte rysikiem na szkle.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x