mr_sadzio Może ktoś się skusi. wątek na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622170 port 32A http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627364 W skrócie: Android 2.1. działa wszystko poza video tapetki live (w tym całkiem ok tapeta z zegarem) testuję chwilę, więc więcej nie napisze:)
draffter to jest na nowe radio?? moge to wrzucić na to wszystko z cursora ? ODDYCHAJ!!!!! 😉 O co CI chodzi? bo nie kumam z tym radiem. Na G1 odkąd kupiłem telefon nic sie nie zmieniło w tej kwestii, nie wiem jak na 32A
drjolo to jest na nowe radio?? moge to wrzucić na to wszystko z cursora ? Niestety na stare, omszałe i zwiędłe 3.22 🙁
androidHTCmagic ODDYCHAJ!!!!! 😉 O co CI chodzi? bo nie kumam z tym radiem. Na G1 odkąd kupiłem telefon nic sie nie zmieniło w tej kwestii, nie wiem jak na 32A ziomek to temat na magica
Morfir Działa trochę wolno, lekko przycina, ale ogólnie jest nieźle. Wydaje się, że wszystko jest na swoim miejscu.
lucek Niestety na stare, omszałe i zwiędłe 3.22 🙁 Sam jesteś omszały... i robaczywy. 🙁 Na stare radio i spl. Wooooolne i jak każdy 2.1 obecnie... przerost formy nad treścią. Lepiej 1.6 wrzucić. Daruj sobie osobiste wycieczki. Nie każdy utożsamia się z kawałkiem kodu wgranym do swojego telefonu. Szkoda tylko, że przymiotnik "Robaczywy" takie emocje w Tobie wzbudza. Źle mnie odebrałeś. To nie był atak. Spokojnie. B)
bletz Strasznie wolno działa ten ROM. Nie mam porównania z innymi 2.0/2.1 ale do 1.6 od Cyjana to duuużo wolniejszy. Tapety live działają ale z przycinka szczególnie ten dym. Instalować tylko z ciekawości bo używać to się tego jeszcze nie da.
drjolo Sam jesteś omszały... i robaczywy. 🙁 Daruj sobie osobiste wycieczki. Nie każdy utożsamia się z kawałkiem kodu wgranym do swojego telefonu.
[usunięty] [copypasta z każdego romu 2.0/2.1] Nie ma opengl, nie ma sterowników, nie ma akceleracji. Strata czasu testerów i tzw "developerów". [/copypasta z każdego romu 2.0/2.1] Btw, o co chodzi wam z tym radiem? Że niby jak się ma większe cyferki w SPLu to ma się +2 do długości..?
tomitk Po całym dniu testowania, wrzucam jednak coś innego. Ładne, miłe dla oka (zwłaszcza bootscreen z N1), ale niestety szybkością nie powala. Przy otwieraniu menu czy też przejściu do ustawień widocznie "skubie" lub opóźnia. Jak ktoś wcześniej wspomniał nie działa wideo i o youtub`ie też można zapomnieć. Mimo iż bardzo chciałem się pobawić tym rom`em i ekstra downgradowałem radio, to jednak zacinanie po całym dniu wkurzyło mnie na tyle, że postanowiłem powrócić na coś szybszego (nie będzie to specjalnie trudne 🙂 )
martin73 [ROM] [v1.8.1] [FASTEST] [sTABLE] KiNgxKxlicK AOSP 2.1 {3/31/10 12:29 am PST} link do tematu na xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622170
colin942 Wrzucam 1.8 i mam blad podczas veryfikacji update package E: Failure at line 2: i tam wypisane jakies pierdoly... Niby ten rom ma dzialac na kazdym radiu i recovery - ja mam nowe radio i recovery z hero. No i jednak trzeba stare radio zeby zainstalowac... Moze innym razem 🙂
colin942 Jest do obydwu, ale w przypadku 32a trzeba dograc jeszcze kernel. Wszystko jest w pierwszym poscie 🙂
chrupaas208 Wgrałem 1.8 dograłem 181 i do tego port- nie wstaje, ominąłem 181 i też nie wstawał....chyba ten port jest troszkę nie aktualny...wrzucony na serwer 14 lutego ;/