Skocz do zawartości
Rafaello82

TUTORIAL MyTab 10Q Premium - Repartycjonowanie (większa pamięć wewnętrzna) 4GB (działa bez ROOTa) - Video TUTORIAL by Unitra

    Rekomendowane odpowiedzi

    A mnie to nie dziwi to w końcu tab z biedry ☺

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    boszo

    Słuchacie cos jest nie tak z tymi plikami zrobiłem wszystko jak wyzej opisujecie i znow bylo wszystko ok po czym po jakimś tygodniu ni z gruchy ni z pietruchy pp restarcie blad karty SD...... Mam zewnątrzna 32gb ale jest ok nowa. Jemu chodzi o to spieszne 2 cos gb co zostalo bo wgrałem 4gb. Troszeczke lipa bo nie moge byc pewny urzadzenia ponieważ w każdym momencie moze zaczac wariowac z zamykaniem aplikacji albo bledem pamięci SD... Jakies porady pomoc? Wgrywalem juz wszystko od zera i tak jak pisze parę dni spokoju i znowu to samo........ Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos wpadnie w końcu co jest nie tak.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ciężko mi na ten temat cos powiedzieć bo pliki wyglądają na poprawne. Nie wiem co jest grane...u mnie działają poprawnie juz długi czas.

    ---------- Post dołączono o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

    Wgraj oryginalne EBRy i będzie po sprawie

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Działa, wgrałem 4GB bez najmniejszego problemu. :hurra:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Jorgul
    Słuchacie cos jest nie tak z tymi plikami zrobiłem wszystko jak wyzej opisujecie i znow bylo wszystko ok po czym po jakimś tygodniu ni z gruchy ni z pietruchy pp restarcie blad karty SD...... Mam zewnątrzna 32gb ale jest ok nowa. Jemu chodzi o to spieszne 2 cos gb co zostalo bo wgrałem 4gb. Troszeczke lipa bo nie moge byc pewny urzadzenia ponieważ w każdym momencie moze zaczac wariowac z zamykaniem aplikacji albo bledem pamięci SD... Jakies porady pomoc? Wgrywalem juz wszystko od zera i tak jak pisze parę dni spokoju i znowu to samo........ Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos wpadnie w końcu co jest nie tak.

    Mam to samo, i też mam kartę 32 gb - może z tym jest problem? Mam te same problemy, błąd karty sd (przy każdym uruchomieniu) i wariowanie z zamykaniem aplikacji co jakiś czas. Problem z aplikacjami, Hearthstone działa tylko jak się wyczyści pamięć podręczną przed uruchomieniem. Ale chyba to i tak lepsze od 1 gb pamięci wewnętrznej i niemożnością zainstalowania dużych aplikacji :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    boszo

    Witam

    Mam ten sam problem o którym już wspominałem po paru dniach znów błąd karty pamięci po restarcie i zamykanie procesów .... Czy można wiedzieć jak prace nad custom romem o którym wspominałeś? Może on rozwiąże moje problemy :) pozdrawiam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dawig

    I mi wyskoczył komunikat, mimo ze ze zmiany wielkości partycji zrobiłem ok 2 tygodnie temu i do tej pory nigdy się nie pojawił. Oczywiście komunikat wyskakuje po restarcie. Innych problemów nie widzę. Wybralem wariant 2,5 GB, chyba zmienie na 4. Może cos pomoże.. Jakieś sugestie?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    custom w trakcie produkcji....już nie długo wersja beta do prob

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    boszo

    Jak custom wyeliminuje ten szajs z zamykaniem procesów i błędem karty SD to będziesz moim bohaterem (nie żeby to była twoja wina). Pozdrawiam i czekam na efekty twojej pracy.

    Ps. U mnie jedynie na oryginalnych ebr'ach tablet działa poprawnie... po wgraniu każdych innych wysypuje się albo po restarcie (błąd karty SD) bądź randomowo zamykanie procesów....

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Proces został zakończony prawidłowo, niestety tablet się nie zrestartował. Po wykonanych czynnościach tablet nie chce się uruchomić, komputer go nie widzi, nie działa uruchomienie trybu serwisowego. Proszę o pomoc co zrobić w takim przypadku.

    P.S. Tablet nie był wyposażony w żadną kartę SD.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x