utiwawa1 Witam W moim htc g1 maiłem włączone odblokowanie po wzorze. Dziecko dorwało i pobawiło się za plecami ... kilku krotne podanie wzoru wymusiło podanie nazwę i hasło z gmail. Nie pamiętam bo nie korzystam. :-( Wlazłem na stronę google/gmail i zmieniłem hasło ale to nic nie dało. Jak pozbyć się blokady... help
bartek43 Jedyne rozwiazanie to wipe factory reset, ale stracisz wyszystko co miales na telefonie. wylacz telefon wcisnij razem czerwowa sluchawke i domek i przytrzymaj, wtedy wejdziesz w recovery i wybierz trackballem wipe factory reset
[usunięty] 1. wyszukiwarka -> Forum po zmianach, link nie działa 2. nazwa tematu 3. moje gratulacje, za nie używanie konta google do synchronizacji, marketu itd..
faka 3. moje gratulacje, za nie używanie konta google do synchronizacji, marketu itd.. Zastanawiam się, skąd wywnioskowałeś, że pytek nie używał synchronizacji 🙂)))) że nie logował się na gmaila przez http i przeglądarkę? 🙂)
[usunięty] to się nie zastanawiaj tylko czytaj, napisał, że nie pamiętał hasła bo nie używa gmaila to jak mógł używać synchronizacji bez hasła? Wróżka przyniosła? Bo mi się wydaje, że chyba nie
faka to się nie zastanawiaj tylko czytaj, napisał, że nie pamiętał hasła bo nie używa gmaila to jak mógł używać synchronizacji bez hasła? Wróżka przyniosła? Bo mi się wydaje, że chyba nie To ci się źle wydaje. Przecież konto na gmailu ma bo inaczej by nie mógł korzystać z telefonu. To po pierwsze. I stąd moje zapytanie po czym wywnioskowałeś że nie używa SYNCHRONZIACJI z TELEFONU z kontem gmail? Zabłyśniesz, czy tez masz czarodziejską kulę?
[usunięty] To ci się źle wydaje. Przecież konto na gmailu ma bo inaczej by nie mógł korzystać z telefonu. To po pierwsze. AHA, klikasz SKIP przy w konfiguratorze i dzieje się magia I stąd moje zapytanie po czym wywnioskowałeś że nie używa SYNCHRONZIACJI z TELEFONU z kontem gmail? Zabłyśniesz, czy tez masz czarodziejską kulę? ...wymusiło podanie nazwę i hasło z gmail. Nie pamiętam bo nie korzystam. :-(
utiwawa1 Przepraszam że dopiero piszę ale miałem trochę roboty na głowie... Pomogło zresetowałem. Działa :-) Dziękuję za pomoc. Ale jak instaluję aplikację do blokowania nie potrzebnego ruchu po sieci APNdroid to i tak mam net..
baggus Ale jak instaluję aplikację do blokowania nie potrzebnego ruchu po sieci APNdroid to i tak mam net.. Wyciągasz widget na pulpit i wyłączasz internet klikając na niego tak, żeby zmienił kolor na czerwony?
krzysztof914 witam czy ktos może mi pomóc w odblokowaniu tego samsunga wciskam czerwona słuchawke i domek i nic mi nie wyskakuje żeby zresetować go
kowal_001 bo masz samsunga, a jestes w dziale g1... Włącz normalnie telefon, i dzwon pod 112, szybko sie rozłącz i napieprzaj w domek. Powinno wskoczyc do menu głównego, wtedy od razu wyłącz blokade.
zibi91 witam wszystkich mam problem z moim sony ericssonem x 10 zablokowala mi sie klawiatura bo wcisnolem za wiele razy moze wiecie jak moge to naprawic prosze o pomoc
kowal_001 a czy widzisz w jakim dziale piszesz? to jest g1. Myslisz ze CI co mają g1 znają sie na x10 (napewno jakis jest ale nie liczyłbym na pomoc w tym dziale...) i w miejscu telefon ma byc model a nie nr telefonu...
filip10 Mam podobny problem z moim G1. Mały kuzyn bawil sie moim telefonem. Kilkukrotne podanie blednego wzoru zablokowalo ekran. Dzien wczesniej mialem malo miejsca na komorce, czyscilem troche w telefonie i usunalem dane z gmaila na komorce. Na zablokowanym ekranie prosi o podanie maila i hasla, podaje prawdziwe dane, ale wyswietla ze bledny adres lub haslo... nie chce stracic kontaktow i smsow bo sa dla mnie wazne...na gmailu nie mam ich zapisanych nie wiem czemu? Jakies 3 mieisace temu jeszcze byly... Co najgorsze opcja debuggowania USB jest wylaczona. JEst jakis sposob na odzyskanie kontaktow i smsow?
krystian_kloc Włącz normalnie telefon, i dzwon pod 112, szybko sie rozłącz i napieprzaj w domek. Powinno wskoczyc do menu głównego, wtedy od razu wyłącz blokade.
filip10 Sposob z numerem 112 nie dziala... Ale juz mam rozwiazanie: wystarczy wpisac nasz adres gmailowy i jako haslo wpisac: null Nastepnie wyswietli sie komunikat zeby podac nowy wzor.