tomek1091 Przeglądając ostatnio porównanie HTC HD2 i Nexus One zobaczyłem coś, co zapewne nie tylko moją uwagę przyciągnęło, a mianowicie N1 ma możliwość ustawienia animowanej i interaktywnej tapety. od 6:47 I naszła mnie taka myśl, czy w naszym bohaterze jest możliwa taka opcja? Co forumowicze na to? Dziękuje i pozdrawiam
[usunięty] Na kaguDroid jest taka mozliwosc... jak pickerr napisal romy 2.x maja taka funkcje.. ale wg mnie nie dziala to jeszcze za fajnie bo kagu nie posiada jeszcze sterow Open GL
majczu Ogólnie nie ma jeszcze sterowników OpenGl oficjalnych (dobrze działających) dla Hero w ROMach 2.1. Animowane tapety są z Nexusa portowane. Możesz je ustawić ale jak wygasisz ekran i później go włączysz to niestety tapeta Ci wróci do tej, która była nim ustawiłeś animowaną. Ale to kwestia czasu. Jeżeli chciałbyś wgrać ROM 2.1 tylko dla animowanych tapet to nie rób tego. Żaden z obecnie dostępnych nie obsługuje jeszcze ich w pełni. Pzdr.
tomek1091 dzięki za szybką i szczegółową informację, myślałem, że jest jakiś progs np, który to ułatwia, a zabawa ze zmianą romów jakoś mi się nie uśmiecha (nawet dla samej tapety), pozdrawiam