Robisz w ten spos贸b.
Kopiujesz wszystkie apki w tytanium backup. M贸wimy o akach nie systemowych, bo z tymi mo偶esz mie膰 problem.
PO zrobieniu kopii apek przechodzisz do menu operacje zbiorowe i tam jest opcja "Tryb Recovery". Naciskasz uruchom. otworzy si臋 okno z twoimi apkami kt贸re maj膮 kopie. Wybierasz te kt贸re Ci odpowiadaj膮. Je偶eli zaptaszkujesz Aplikacje+Dane b臋dziesz mia艂 pe艂n膮 kopi臋 apek wraz z danymi. Zapisane zostanie to do pliku zip kt贸ry instalujesz z CWM lub Phila, podobnie jakby艣 instalowa艂 rom. Nie robisz przy tej instalacji 偶adnego wipe. Po zainstalowaniu system za艂aduje twoje apki i si臋 uruchomi. Operacja prosta i bezpieczna. R贸wnie偶 Tytanium si臋 zainstaluje wraz z profilami o ile takie w nim sobie ustawia艂e艣
Ja mam zawsze tak膮 kopi臋, wi臋c przeinstalowanie systemu trwa moment i chwila by i apki moje by艂y zainstalowane. Mo偶esz dorzuci膰 smsy kontakty i aktualny spis po艂膮cze艅 oraz dane wifi. Reszt臋 nie radz臋 z systemu dorzuca膰. To si臋 robi czym innym.
Ta operacja trwa o wiele szybciej ni偶 na otwartym systemie i jest znacznie pewniejsza.