k0v4l Chciałbym się dowiedzieć ile czasu ładuje się wam bateria od 0-10% do 100%. Albo mi się wydaje albo ten czas u mnie strasznie się wydłużył. Dziś o 7.45 podłączyłem telefon przy 19%. Teraz jest 12:06 a naładowanie baterii - 86%. Lekka paranoja chyba. w tym tempie to zejdzie do 12:45 pewnie jak nie dłużej. 5-6h to ja śpię często. Przy takim tempie ładowania to często może mi tzw "ładowania w nocy żeby było na rano" nie starczyć. a:/
miedzianek wystarczy,86% potrzyam Ci spokojnie caly dzien jak nie dluzej U mnie 15%-100% laduje okolo 5 godzin powylaczaj programy w tle/wifi/bt/siec 3g/gps i powinno szybciej ladowac
k0v4l no mi też zeszło 5h niecałe. Od 90% w górę poszło szybciej. Czyli widać tak jest z tym ładowaniem. Thx za info.
przepoconekapcie Miałem taki sam problem :] Jak już telefon stoi na jakiejś wartości (u mnie to było 86%) szybki restart (green+menu+red) i po restarcie dioda już była zielona, a poziom naładowania 100% :DD
k0v4l Miałem taki sam problem :] Jak już telefon stoi na jakiejś wartości (u mnie to było 86%) szybki restart (green+menu+red) i po restarcie dioda już była zielona, a poziom naładowania 100% :DD No ale taka sytuacja normalna nie jest 😃 A moze battery wipe trzeba uskutecznić.
przepoconekapcie No ale taka sytuacja normalna nie jest A moze battery wipe trzeba uskutecznić. Nie wyobrażasz sobie jak bardzo ułatwiło życie mnie to... leci bro :]
muchabzz normalnie laduje sie ok 4 - 5 godzin po wylaczeniu naladuje sie w godzine. przynajmniej u mnie tak jest
grzech1991 mój G1 ładuje się od 3 do 100% ~4.5 - 5h z wyłączonym wyświetlaczem i wszelką transmisją danych czy to normalne? dłuższe ładowanie oszczędza baterię, ale i tak wydaje mi się że to za długo..
raven_raven Mój G1 ładuje się bardzo długo, więc podłączam go tylko na noc do ładowania. Polecam wszystkim ładować telefon, kiedy jest on wyłączony. W niecałą godzinę z prawie zera na 100%.