milosz191 Witam jaki rom jest najszybszy na ta chwile i co, jak musze zmienic? Obecnie mam gyd 3.05 z orginalnym radiem i spl i troszke tnie animacje i wolno reaguje na ruchy mimow wylaczonych wszystkich zbednych procesow.
scylla69 jeżeli jestes na starym radio i chcesz sense ui to polecam CASense, był najszybszy z romow z senseui jakie mialem na starym radio... + poczytaj forum a dowiesz sie wszystkiego....
websterek CASense to ogólnie najszybszy rom nie ważne z jakim romem na jakim radiu go testowałem bił wszystkie na głowe, a jeśli bez senseui to cyanogenmod 😉 Problem z CASense jest taki że nie działa BT 🙁
scylla69 CASense to ogólnie najszybszy rom nie ważne z jakim romem na jakim radiu go testowałem bił wszystkie na głowe, a jeśli bez senseui to cyanogenmod 😉 Problem z CASense jest taki że nie działa BT 🙁 a na jakim romie z sense ui dziala bt? edit: no też właśnie 🙂 tak wiec sensu to zbytniego nie ma wymienianie tego jako błędu CAsense ? ;-> bo i reszta posiada ten "minus"
milosz191 nie podoba mi sie sense ui. zalezy mi przede wszystkim na szybkosci. ktora wersja cyanogenmod'a?? lepiej bedzie dzailal jak wgram nowe radio i spl?
websterek Co do BT to fakt ale mimo wszystko jest to jakaś tam wada 😛 Warto o niej wspomnieć żeby uniknąć później zdziwienia. To raczej bez znaczenia, przynajmniej mi się tak wydaje, na 100% działa na perfect spl i chulało zacnie, a jaka wersja... najnowsza 🙂 Poczytaj tuta jak się go instaluje na 32A czy tam B zależy jaki masz model Magica, wszystko jest na ich wiki: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Main_Page
Sobot16 Ten ROM co podałem wyżej jest bez sense ui, naprawdę warty polecenia i nie ma z nim dużo roboty ino jeden plik wgrywasz i po sprawie 🙂
milosz191 Dobra przetestuje tego od Sobota i webstera:) leca plusy do wszystkich. wielkie dzieki za pomoc
milosz191 rom od sobota zatrzymal sie na logo orange wiec wgrywam CaSense 1.2 Edit: Cyanogen'a moge wrac obojetnie na jakie radio?? Zapomnialem zaedytowac post wyzej. Przepraszam:P <baggus>połączono