Protagonista
Wchodziłem na tą stronkę i p[isałem do nich że nigdy się nie rejestrowałem i żeby mój numer usunęli z bazy mailingowej.
Nie uważasz, że to trochę sprzeczne, co piszesz ? Skoro wchodziłeś na ich stronę to oni ten fakt odnotowali. Pozwalasz odnotować swoją obecność tylko po to, żeby zwrócić się z prośbą o nieodnotowanie ?
Na strony z reklamami, które pojawiają Ci się bez tego, że je sam wybrałeś się nie wchodzi !
Nie pisz do nikogo, bo tylko potwierdzasz fakt swojego istnienia. Jeśli to chamska reklama może odnotować to gdzieś w serwisach z listami spamowymi.
dodana zawartość
stark2991
@Kocur28
Najprostszy i najbardziej doraźny - przywrócenie ustawień fabrycznych
Jeśli nie wchodzi w grę to trzeba by szukać tej aplikacji, która robi syf
dodana zawartość
W ustawieniach -> Aplikacje znajduje się lista aplikacji. Zwykle po wybraniu dowolnej można ją usunąć. Rozumiem,że trudniej jest usunąć aplikacje systemowe. Jednak tu chodzi o inną sytuację. Nieopatrznie zainstalowałem słownik języka polskiego. Sprawiał wrażenie, że to z PWN. Mogę go co prawda "wyłączyć:, cokolwiek to oznacza,jednak chciałbym go całkowicie usunąć. Ustawienie standardowo nie dają mi takiej możliwości. Czy ktoś wie jak to zrobić ?
Drugie pytanie odnosi się do zresetowania telefonu do ustawień fabrycznych. Niestety po ponownym uruchomieniu wdzierają się do mojego telefonu przez Sklep Playa te same aplikacje, których chciałbym się pozbyć. Co prawda mógłby wyłączyć w porę automatyczną aktualizację, lecz wolałbym mieć możliwość decyzji jakie aplikacje będą "aktualizowane". Rozumiem, że ich tfurcy starają się, żebym takiem możliwości nie miał. Czy ktoś ma pomysł na dobre rozwiązanie, lub posiada doświadczenie z tym problemem ?
Trzecie pytanie dotyczy Excel, Facebook, Linkedln, Wiadomości, Word. Nie chciałbym mieć z tym nic wspólnego. Czy muszę ?