kociol21 0 #1 Napisano 9 Lipca 2011 Czy jest jakikolwiek sposób aby w domyślnym launcherze z Desire uzyskać opcję jakiegoś grupowania aplikacji w menu? Chodzi o to, że jak mam dużo aplikacji, to zanim coś znajdę przewijając dziesięć stron to troche irytuje i długo trwa. Próbowałem app organizer i to jest fajny bajer ale chyba nie daje takiej opcji o jaką mi chodzi. Marzy mi się sytuacja, w której otwierając menu będę mógł wybrać jedną z kilku zakładek, np. gry, narzędzia, internet itp. Czy jest do tego jakaś aplikacja? Mod? Ewentualnie czy może jakiś launcher posiada taką opcję? W sumie nie wiem, czy zakładam to w dobrym dziale. Jeśli powinno to być w poszukiwaniach aplikacji albo coś, to sorry i proszę o przeniesienie. Słajpnięte z Dizajera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulletproof973 0 #2 Napisano 9 Lipca 2011 Nie ma mozliwości segregowanie ikon w menu. Możesz coś takiego robić ewentualnie majac Launchera Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naelektryzowany 0 #3 Napisano 10 Lipca 2011 Można na na ekranie głównym zamiast widżetów dodać foldery, ja tak mam (akcesoria, gry, nawigacja, multimedia, zarządzanie) i doda skróty do aplikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpa409 0 #4 Napisano 10 Lipca 2011 Z tego co doświadczyłem możliwość grupowania aplikacji jest możliwa w MIUI oraz w CM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schizzok 0 #5 Napisano 11 Lipca 2011 Jeśli to nie będzie Świętokractwo to zawsze polecam Arc Launchera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkel2424 0 #6 Napisano 11 Lipca 2011 a ja po wielu testach launcherow zostalem przy GO Launcher i to własnie ze wzgledu na to ze mozna organizowac programy w grupy cos a'la foldery i dodatkowo siatke ikon 5x5 w menu i na pulpicie co by wiecej skrotow wchodzilo. Takze Tobie tez z czystym sumieniem moge polecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kociol21 0 #7 Napisano 11 Lipca 2011 Właśnie po różnych kombinacjach zacząłem używać adw.launcher ex i problem się ostatecznie rozwiązał. Dodatkowo jest o wiele szybszy i ogólnie lepszy od tego z sense, więc całkiem zrezygnowałem z sense i przerzuciłem się na oxygena, teraz to już w ogóle cudowna sprawa. Słajpnięte z Dizajera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek1945 43 #8 Napisano 11 Lipca 2011 Spróbuj też roma MIUI, też ma grupowanie ikonek i nie ma normalnego menu, inaczej jest rozwiązane, jak dla mnie nawet lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 2 #9 Napisano 11 Lipca 2011 Jest jeszcze opcja pozostania przy Sense i uzycia programu Folder Organizer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vallhalen 1 #10 Napisano 12 Lipca 2011 JA używam Apps organizer i też jest dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach