michalb989 WITAM Zastanawiam się czy po nie udanej próbie wgrania nowego romu z karty SD np. z powodu wyłączenia się telefonu podczas flashowania albo uszkodzenia karty SD (co jest bardzo mało prawdopodobne) czy też innej rzeczy która nam przerwie ten proces będziemy w stanie znowu wejść w tryb recovery i ponownie mieć możliwość wgrania nowego romu? Pozdrawiam
michalb989 Mam jeszcze tylko jedną wątpliwość, co by było w przypadku nie udanego flashu Recovery, SPLa bądź Radia?
Roszak Recovery: Jak by ci się udało włączyć bootloader to byś wgrał recovery od nowa... SPL: Jak byś włączył recovery to byś od nowa wgrał SPL... Radio: Nie wiem czy by coś nie padło ale myśle że wgranie od nowa by wystarczyło 🙂
[usunięty] Malo prawdobodobne zeby cos poszlo nie tak... do tej pory u mnie wszystko zawsze konczylo sie dobrze... kazda proba udana, aby wgrac zle radio to nie wiem co trzeba by zrobic;p
michalb989 Ja wiem że to o co pytałem jest bardzo mało prawdopodobne ale po prostu byłem ciekawy. Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Temat do zamknięcia.