Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Dobrze znasz WordPressa? Czytaj więcej.. ×
Mr Patrick

Windows 10 na T100

    Rekomendowane odpowiedzi

    KuChar

    Miałem 2,8GB ... 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @@KuChar ja bym na Twoim miejscu popróbował jeszcze aktywować system. Po co sobie podwójną robotę robić?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    szaniak

    Dobra, wrócę po pracy do domu to zrobię według tej kolejności: poprawcie mnie, jeżeli coś źle napiszę.

    1. Factory reset (z nieaktywowanego Win 10 powinienem wrócić do wersji 8.0) - wyjęcie z pudła.

    2. Ściągnięcie Tool'a od MS zaaktualizować do 10.

    3. W tym momencie chyba powinien się aktywować. \

    4. robię sobie bootowalnego pena

    5. Instaluję Win 10 na czysto, bez pozostałości po 8.0

    6. Win 10 też powinien się aktywować w tym momencie.

    Teraz pytanie. Czy pomiędzy 1 a 2 krokiem konieczny jest update do 8.1, czy 8.0 wystarczy?

    Po co 2 razy instalować win 10 zainstaluj narzędziem od M$ i wywal pozostałości po Win 8.1 mnie przestrzegał konsultant M$ przed instalacją na czysto Win10 bo mają jakiś błąd w instalatorze zadzwoń na infolinię i się wypytaj dokładnie bo mogłem coś pomieszac i daj znać jak Ci poszło bo sam bym zainstalował Win10 na czysto by przy hard resecie instalowal od razu 10 a nie wracał do 8

    Wysłane z mojej Xperii Z3 Dual przy pomocy Taptalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dix241

    Fajnie chodzi na naszym sprzęcie ten system, zauważyłem ze klucz się zmienił po instalacji.

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    szaniak

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tomsdb

    Resetuję go w takim razie do stanu początkowego. Dziwne, bo w Windows 8.1 działała.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Tens

    Powtórzę pytanie: czy aktualizował ktoś do Windows 10, mając instalację typu WIMBoot (Windows 8.1 czysty, z obrazu)?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    szaniak

    Jeśli nikt nie odpowiedział to znakiem tego że nikt nie aktualizował w taki sposób zadzwoń do M$ i spytaj się czy to możliwe

    Wysłane z mojej Xperii Z3 Dual przy pomocy Taptalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tomsdb

    Dziwne, po resecie kamera dalej nie działa. Próbuję całkowitego czyszczenia, razem z plikami użytkownika.

    Edytowane przez tomsdb

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   2 użytkowników

      • GonsioR
      • emmail
    ×