Zwierzu Mam taki problem telefon kupiłem sprowadzony z hiszpani z orange pare dni temu zrobiłem update na nowszego softa tez z orange bo innego sie nie dalo bez roota z oficjalnej strony htc http://tinyurl.com/yao3gwf I nie moge wysyłac dłuzszych (ponad 60 znaków nawet nie pol smsa) smsow lub które zawieraja jakis numer a jak daje spróbuj wsylac ponownie aplikacja wymusza zamkniecie z błedem proces com.android.mms i jest na to jakies rozwiazanie czy lepiej zrootowac telefon i zmienic softa jesli tak to mozecie podac jakis stabilny soft na hero zeby działał aparat i był dosc szybki a pewnie i tak bedzie w marcu znow zmiana na Androida 2.1
Speedo1544 Powiem ci tam Ja miewam często problem że centrum smsowe mi się wysypuje i trzeba je uzupełnić ręcznie Sprawdź czy masz tam wpisany numer +48 501 200 777 Jeśli w ustawieniach nie masz to wpisz sobie
Zwierzu To mam dobrze sprawdzilem aha zapomnialem wspomniec ze to rom orange ale siec PLAY i patrzylem na centrum serwisowe playa czy mam dobrze i jest
Speedo1544 A smsy wysyłasz przez standardową aplikację z telefonu czy przez jakąś ściągniętą z marketu ? Jeśli przez standardową to wrzuć np handsms czy jak ona się tam zwała i sprawdź wtedy a jeśli przez aplikację z marketu to chwilowo nie mam pomysłów
Zwierzu Własnie próbowałem i ta romowa i tez o tym pomyslalem i sciaglem handset sms ale tez nic chyba tylko zmiana roma zostaje znasz moze jakis dobry na hero moze jest juz jakis na podstawie 2.1 z działajacym aparatem itp?
Speedo1544 Własnie próbowałem i ta romowa i tez o tym pomyslalem i sciaglem handset sms ale tez nic chyba tylko zmiana roma zostaje znasz moze jakis dobry na hero moze jest juz jakis na podstawie 2.1 z działajacym aparatem itp? Ja używam romu tego co mam w podpisie bo tworzy go osoba z naszego forum i działa bardzo dobrze a jak ta wersja nie będzie ci pasowała to możesz przejść na pełne madaco Nie używam romów 2.1 bo tam jest więcej błędów niż ustawy przewidują