Skocz do zawartości
Lechu8826

Problem z aparatem LG P760

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam od niedawna mam LG L9 (P760) przed kilkoma dniami pojawiły mi się czarne plamki na zdjęciach z głównego aparatu. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane?

    ef515c6b5d17.jpg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wygląda na uszkodzenie matrycy, bo brud to raczej nie jest.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ile może kosztować ewentualna naprawa?

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Poszukałbym w Googlach, gdzieś jest strona LG Polska i telefony do serwisu...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Abudulu

    A gwarancji nie masz?

    Napaćkane na LG G3-D885

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lysolus

    Miałem plamę podobną do twojej tyle że na przednim aparacie. O dziwo po jakimś czasie zniknęła.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Niestety gwarancji nie posiadam (tel uzywany)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam,

    W moim lg l9 nie działa aparat po kliknięciu na ikonkę aparat po chwil ukazuje się komunikat że aplikacja została zatrzymana. Głośnik telefonu daje bardzo cichy dźwięk. Zmieniałem soft na 20i , hard reset i nic nie pomaga... problemy zaczęły się po aktualizacji na 4.1.2
    Co robić dalej ? Istnieje możliwość cofnięcia aktualizacji ? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Dlaczego zmieniłeś na 20 I a nie na v20 O , tego nie rozumiem     :facepalm:   ...a potem hard reset i  powinno być  ok !

    Edytowane przez montezuma

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Bo V20O był i nie działało :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x