nessip Witam, Mój Hero ma mocno brudnego trackballa. Nie wiem jak to możliwe ale jednak. Działa idealnie, nie zacina się, nie przeskakuje ale kulka zamiast matowo białej jest matowo żółta. Wygląda jakby się napaliła papierosów:(. Ma ktoś pomysł czym i jak ją wyczyścić bez rozmontowywania Hero? Albo gdzie w Wawie ją wymienić za w miarę rozsądne pieniądze? Pozdrawiam, nessip
majczu Moja też jest żółtawa niestety 🙁 Ale jak jest podświetlana świeci idealnie na biało 😉 Nie mam pomysłu jak to wyczyścić i wolę tego nie ruszać ani nie dawać nikomu. Zbyt dużo pseudo serwisów w Polsce. Wolę mieć ją żółtawą ale działającą poprawnie. Taki już los białych plastykowych rzeczy. Z czasem robią się żółte. Nie spotkałem się jeszcze z czymś białym i plastykowym, żeby po jakimś czasie nie zrobiło się żółte. Pzdr
gader Jak to tluszcz z brudem to potraktuj go IPA - izopropanol-em. Troszke na wacik uwazajac zeby nie nalac za duzo do srodka. http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=IPA+ALKOHOL+&lr=&btnG=Szukaj+w+Google A plastik zolknie od promieni UV.
blotto moja jest niebieska od jeansow wiec wyglada jeszcze ciekawiej 🙂 ale tez chetnie bym ja wybielil...
nessip @gader Dzieki za podpowiedz. Sprobuje tego IPA i dam znac czy sie udalo. @majczu Podejscie jakby sluszne, nie dawac nikomu bo zepsujo:) Ale jakby sie dalo jednak poprawic to byloby dobrze. U mnie tez swieci idealnie bialo. Tylko ze wyglada zolto:kwasny: @blotto Kapales sie z hero w jeansach?🙂 Ja tez nosze w kieszeni ale nie farbuje...
gader Tez ma takie jeansy co farbuja wszystko co sie w nich znajdzie kartki, dlugopisy itp. Jak farbuja to znaczy ze dobry barwnik dali 🙂
gader Jak wam idzie mycie? Na mojej kulce tez cos juz rosnie - taka karma chyba :DDD --- Zbieram piwa!