Skocz do zawartości
loremipsum

Asphalt 5 HD brak obrazu, po chwili się wyłącza

    Rekomendowane odpowiedzi

    Hej!

    2 dni temu kupiłem desire z. Nie jest zrootowany, oryginalny rom playa (tylko go zakutalizowałem do 2.3). No i niestety nie działa na nim asphalt 5 z marketu (chodzi o darmową wersję, gdzie bodajże można grać 2 minuty). Gra się odpala, czarny ekran i po chwili gaśnie bez żadnego komunikatu. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

    Edytowane przez loremipsum

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Mihao

    weź odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mleq
    wykrzyk.png Twój temat narusza Regulamin Forum pkt 4.3.

    Tytuł wątku musi być krótkim streszczeniem Twojego posta oraz w sposób jednoznaczny nakreślać problem lub istotę dyskusji. Powinien także zawierać informacje odnośnie tego, jakiej pomocy oczekujesz.
    Przydatne linki:
    Pierwsze kroki na forum
    Zmiana tytułu wątku
    Jak poprawnie nazwać temat
    nanananananananna[/WARNT]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Reinstalacja nic nie daje, ale już sobie poradziłem, trzeba odinstalować grę, skasować folder sd/gameloft/asphalt 5 i potem znów pobrać z marketu.

    Ps: Nazwa zmieniona

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x