cinek1987cinek Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawic te "cholerne" powiadomienia o nowym wydarzeniu w kalendarzu [ROM: 1,5 z Sense UI]. Mam niby wszytko ustwienie, dodaje wydarzenie i nic sie nie dzieje.....
cinek1987cinek kalendarz-> + wydarzenie ->wpisuje nazwa....ustawiam dzien i godzine itd.-> DODAJ. W ustawieniach: wszystkie kal. - OK wyświetlane przypomnienia - są 3 opcje i próbowałem wszystkie... reszta ustawien zaznaczona. po dodaniu wydarzenia nic sie nie dzieje, jakby go tam nie bylo....a w chodze w kalendarz i jest :/
prot Właśnie ustawiłem sobie powiadomienie o zdarzeniu - działa bez zarzutu, tj. podświetla się wyświetlacz, pojawia się info o zdarzeniu z możliwością odrzucenia i opcją drzemki, miga trackball, odtwarzany jest dźwięk... Nie zabijasz przypadkiem procesu kalendarza? //EDIT Nawet po zabiciu procesu kalendarza telefon powiadamia o zdarzeniu.
cinek1987cinek w task kilerze nie mam nawet kalendarza. mam tylko zegar i go nie zabijam.... wiec o co chodzi ?? a jak masz w ustawieniach ??
prot w task kilerze nie mam nawet kalendarza. To dziwne... U mnie jest. a jak masz w ustawieniach ?? Przypomnienia: Wszystkie kalendarze (zaznaczone) Wyświetlanie przypomnienia -> Wyświetlaj na pasku powiadomień
cinek1987cinek hmmm miałem cały czas zaznaczone "ukryj odrzucone wydarzenia" heh I już wszystko trybi 😉 Dzieki za zainteresowanie 😛 do zamknięcia.
zyga00 No właśnie, jaki to ma sens? Ukryj odrzucone wydarzenia - co to ma do działania/nie działania przypomnień?
forrel A czy żeby ustawić powiadomienie, bo dla mnie to bardzo niezbędna opcja przy mojej sklerozie, to czy muszę powiązać się z kontem google? A jeśli tak, to czy będzie mi się to łączyły z internetem, bo nie chcę żeby się łączyło i mnie obciążało.