Przemek19 czy da sie wogole filmy ogladac na tym telelefonie? bo juz nie jeden sciagnalem i zaden nie dzialal, albo tak przycinal ze obraz sie zmienial co minute, albo jest caly zielony obraz.. ;/
[usunięty] dokładnie tak myślałem, nie napisałeś nic poza tym, że filmy Ci nie działają, a ja mam spytać kryształową kulę jaki dokładnie format. niestety dziś się zepsuła i nie wiem kiedy ją naprawią 🙁
Przemek19 no wiec film pobralem z takimi parametrami: Video: Video Codec: MPEG 4 (H264) Video Bitrate: 378kb/s Resolution: 320x136 Frame rate: 25.000 Audio: Audio Codec: AAC Bit rate: 56kbps, 32,0khz, mono i obraz jest zielony
pawel.krk Sciagnij sobie konwerter dla iPhonea że strony allplayera. Filmy nim przekonwertowane chodzą idealnie i to z napisami. Daj znać czy pomogło. Sent from my HTC Hero using Tapatalk
itzeq albo sciagnij yxflash i powinny ci pojsc avi, powinny ale nie koniecznie pojda Z tym programem to różnie właśnie bywa. Mi się jeszcze nie udało żadnego filmu odpalić jak do tej pory. Lepiej na prawdę ściągnąć sobie konwerter i przerobić film.
brolic dlatego pisze ze powinno ale nie koniecznie tak bedzie, wiem ze roznie sie ten program zachowuje, u mnie odpala filmy narazie chociaz tez zbyt wiele nie probowałem odpalac bo mam karte 2GB
kitsune no wiec film pobralem z takimi parametrami: Video: Video Codec: MPEG 4 (H264) Video Bitrate: 378kb/s Resolution: 320x136 Frame rate: 25.000 Audio: Audio Codec: AAC Bit rate: 56kbps, 32,0khz, mono i obraz jest zielony Bo to jeszcze nie wszystkie parametry jakie są ważne: CABAC - i /dev/null BFRAME > 0 - i /dev/null PROFILE > BASELINE - i /dev/null LEVEL > 4.1 - i /dev/null użyj MediaInfo do podglądania parametrów wideo - program jest pod Windows, Linuxa i MACOS (jakaś specjalna przeróbka)
Bo-lerro Ja wczoraj o 22 wlaczylem sobie na magicu "Stay Alive" w wersji .avi na yxflash i ogladnalem go calego 😉 Zero problemow, wszystko dzialalo i w ogole git majonez 😃
heniu969 Taa, tylko jaki bitrate, dzwiek, rozdzielczosc, fps itd... :rolleyes: Nie problem skompresowac cokolwiek do syfiastego poziomu zeby chodzilo plynnie. Tutaj szukamy zlotego srodka- zeby ladnie wygladalo i nie cielo 😃
Vatri Niestety trzeba przyznać, że Android jest do tyłu z flashem, navigacją i kodekami za wm i Sybianem:) Mi to zbytnio nie przeszkadza, bo niczego z tego nie używam.