admin Gdzieś słyszałem plotki że w połowie 2009 roku ma się pojawić pierwszy telefon Sony Ericssona na Androidzie. Co wy na to? 🙂
rammiro W sumie po tym jak SE wycofał się z UIQ to bardzo możliwe. Mam nadzieje że szybko zobaczymy jakieś fotki prototypu 🙂
moderr Zgadzam się z poprzednikiem. Jak dla mnie to telefon marzeń 😃 qwerty + SE + wielki wyświetlacz + Android = świetna mieszanka 😉
P4 Bardzo fajnie wygląda ten koncept, ale z wyglądu przypomina mi troche jednego z Samsungów (chyba f490).
nit nie to poprostu przerobiona xperia . adobe ma wiele możliwości 🙂 jak chcecie mogę zrobić też coś takiego 😃 se prędzej przestanie istnieć niż wypuści taki telefon po prostu ich nie stać
P4 nie powiedziałbym że to Xperia, zupełnie niepodobna. Prędzej wygląda mi to na własny projekt od początku, a nie przerabianie jakiegoś tym bardziej X1. jak chcecie mogę zrobić też coś takiego ja chcę 😃
nit powiedz co byś chciał mieć w takim telefonie to to dam 😃 adobe jest wielkie 😃 EDIT sory że tak niechlujnie ale jestem trochę śpiący http://images43.fotosik.pl/44/6fce180e1940423fmed.png to była xperia no niestety troszke z niej zostało ale jednak późna pora robi swoje niedługo zrobie coś leprzego
matgreat wow :szok: po tej fotce, którą przedstawiłeś w linku powyżej, w ogóle nie widać, że to fotomontaż z xperii :hurra: nieźle :super:
rammiro nit dopracuj jeszcze tego FAKE'a to wrzucimy na jakieś zagraniczne forum i będzie śmiesznie :hyhy: :muqq: (z boku i tyłu za bardzo przypomina X1)
nit http://images47.fotosik.pl/53/b3a39cb9b9ee1b8f.png troszke poprawiłem usunąłem kilka niepotrzebnych elementów i poprawiłem głośniczek u góry
Faktorio Nie wiem czy to kupią 😉 na mój gust to zostawiony goły port od Xperii go demaskuje... Ale trochę zamieszania zrobić zawsze warto 😃 a najlepiej będzie jak tu ten 'nius' wróci zwrotnie przez kogoś i wyląduje w nowościach :muqq:
rammiro Wrzuciłem to parę dni temu na androidforums i nie wiem czego pisało że post czeka na akceptację a po 3 dniach dalej go nie ma ... :znudzony:
rammiro Pewnie moderator wyczaił 😛 Btw... opisałem jeszcze jego specyfikacje 😃 3,8' z MultiTouch - 800x640, 800mHz... :hyhy: