Melomanem nie jestem, ale lubie sluchac muzki na dobrym sprzecie, chociaz prawdziwe odsluchy pozstawiam domowym warunkom. Spark plugi slyszalem. Slucha sie wlasnie jak przez koc. Wszystko przytlumione. Zreszta nie jestem jedyna osoba, ktora tak twierdzi. Pl30 nie sluchalem, ale zbieraja pochlebne opinie. Wydaje mi sie, ze jezeli chcesz wydac taka kase na sluchawki to dobry wybor, na pewno lepszy niz przereklamowane wedlug mnie Creativy.
nie no, creative na start odrzucalem
z racji ze nie mam kasy a zamowilem juz te kossy, no trudno ale zamienie sie z bratem: kossy za odtwarzacz ZEN stone plus 2GB
Później kupie te PL30 i bedzie baja, jak bede mial wiecej kasy to oczywiscie inny odtwarzacz, moze Ipoda nano albo cos w ten desen.
Widze ze te sluchawki to bajka: zestaw którego wyobrazic sobie wręcz nie mozna;)
gumek i gąbek jest w pip, futeral, to do zwijania, pałąki itp.
i wchodza calkiem do ucha a nie to co PL12 - bedzie bardzo wygodnie w kasku a to podstawa;), lubie smigac w lesie z muzą w uszach;)
Czyli co bo myslisz?? zamienic sie z bratem na tego zena i dla siebie kupic soundmagica PL30??
---------- Post dołączono o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------
i jestem zdania ze jak to ma byc dobry sprzęt to warto wydać😉