maciekone Witam! posiadam nowy telefon HTC MAGIC Dane: SPAPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.33.0010 (sapp10000) CPLD-12 RADIO-3.22.20.17 Jun 2 2009 jakiego softa z sense mogę wgrać bez zmiany radia?
krzysiek1993r np GyD... tylko uprzedzam ze on i inne ROMy z sense raczej nie zachwycaja predkoscia... 🙂 szczegolnie jesli chodzi o launchera... Sent from my HTC Magic using Tapatalk
prot inne ROMy z sense CaSense i oficjalny 1.5 + Sense są znacznie szybsze niż stockowy 1.5. jakiego softa z sense mogę wgrać bez zmiany radia? Polecam CaSense - stabilny, a przy tym znacznie szybszy niż GyD.
bartekc00 CaSense to na razie najlepszy rom 1.5 z sense jaki udało mi się wgrać. Oczywiście są lepsze, ale bawimy się w zmianę spl i radia 😉
yasiex CaSense 1.2 bezsprzecznie najszybszy z romow z hero, na dodatek da sie go przetransformowac w blackeclaira(metamorph dal modaco) i wyglada a'la expresso ui
Przemek19 moglbym sie zapytac co to jest to expresso ui ?🙂) i jak juz zaczalem pisac to jaki byscie polecili stalibny szybki rom wliczajac w to zmiane spl i radia
Sobot16 Ja kożystam z Forum po zmianach, link nie działa . Moim zdaniem jest bardzo dobry, szybki stabilny, wszystko działa (BT,MT,GPS). Polecam go szczerze bo warto, na dodatek banalna instalacja 🙂 Lub Super D w wersji 1.8 nie trzeba zmieniać radia 🙂
scylla69 moglbym sie zapytac co to jest to expresso ui ? 🙂) i jak juz zaczalem pisac to jaki byscie polecili stalibny szybki rom wliczajac w to zmiane spl i radia w skrocie: nowe sense ui, wyglada to tak [dana modyfikacja a'la expresso]: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625491 jak nie chcesz zmieniać radia i spla to zarzuć casense Forum po zmianach, link nie działa najbardziej stabilny, i szybki rom jaki mialem na podstawowym radio i spl... chyba, że chcesz czystego androida to np superd czy co innego tam jest teraz w modzie ;p